Σα: ”Δεν αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού ο Ρότζερ”

17:00 7/1/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Βραζιλιάνος πρώην τενίστας, σε πρόσφατη του αναφορά τόνισε πώς η μη συμμετοχή του Ρότζερ Φέντερερ στο Αυστραλιανό Όπεν δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με τον τραυματισμό που αντιμετώπισε στο γόνατο.

Ο 39χρονος Ελβετός έκανε γνωστό πριν λίγο καιρό ότι δεν θα λάβει μέρος στο πρώτο μεγάλο Grand Slam της χρονιάς, κάτι που δυσαρέστησε πολλούς «φαν» του, οι οποίοι περίμεναν πως και πως τη παρουσία του.

Ο Αντρέ Σα

επισήμανε πως τα χειρουργεία που προέβη ο Ελβετός στο δεξί του γόνατο δεν έπαιξαν ρόλο στο να πάρει αυτή την απόφαση.

”Ο βασικός λόγος ήταν η καραντίνα,” τόνισε ο Σα στο Ace BandSports.

”Μίλησα σε αυτόν πριν ένα μήνα και είχε δύο επιλογές. Θα μπορούσε να είχε έρθει με όλη του την οικογένεια και να περάσουν τη καραντίνα.

”Το πρόβλημα ήταν ότι η σύζυγος του και όλη η οικογένεια του δεν θα μπορούσαν να αφήσουν το δωμάτιο. Θα έπρεπε να περάσουν 14 ημέρες μέσα εκεί ωσότου λήξει η καραντίνα τους.

”Εξαίρεση θα αποτελούσε μόνο για τους παίκτες αυτό. Θα μπορούσαν να προπονούνται και να γυρνάνε στο δωμάτιο. Οι οικογένειες τους θα έπρεπε να βρίσκονται επί μονίμου βάσεως εκεί.

”Η άλλη επιλογή ήταν να έρθει μόνος, χωρίς την οικογένεια του και τα παιδιά του.

”Η χαρακτηριστική απάντηση του Ρότζερ προς τον Σα ήταν: ”Είμαι 39 χρονών, έχω κερδίσει 20 Grand Slam, δεν θέλω ούτε για αυτές τις πέντε εβδομάδες να αφήσω την οικογένεια μου.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Σα: ”Δεν αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού ο Ρότζερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα