Abu Dhabi: Ξεχωρίζει η «μάχη» Σάκκαρης-Γκοφ για τον 2ο γύρο

21:00 7/1/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο 2ος γύρος του Abu Dhabi Open είναι προ των πυλών, με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, ωστόσο η μάχη της Μαρίας Σάκκαρη με την Κόρι Γκοφ αναμένεται να ξεχωρίσει.

H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μετά την εύκολη πρόκριση απέναντι στην Αναστασία Ποταπόβα, ετοιμάζεται για μια αρκετά «σκληρή μάχη» απέναντι στην νεαρή Κόρι Γκοφ, η οποία ξεπέρασε και αυτή με τη σειρά της εύκολα το εμπόδιο της Νορβηγίδας Έϊκερι.

Όποια από τις δύο τενίστριες κερδίσει θα περάσει στον

3ο γύρο του Abu Dhabi Open, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη νικήτρια του ζευγαριού, ανάμεσα σε Αλεξάντρα Σασνόβιτς και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

Η Μαρία Σάκκαρη Νο.22 στο κόσμο έχοντας ως όπλο το πολύ καλό παιχνίδι πίσω από τη Baseline, αλλά και πολύ βελτιωμένο πρώτο σερβίς θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα από την αρχή στην αντίπαλο της. Η 16χρονη Αμερικανίδα σίγουρα πέραν του ταλέντου, διαθέτει και τον ενθουσιασμό και είναι ικανή να κάνει τη ζημιά στην Ελληνίδα.

Θα είναι η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο τενίστριες, αφού έχουν ξανασυναντηθεί στο Open του Cincinati πριν λίγους μήνες, με την Σάκκαρη να παίρνει εύκολα τη νίκη με 6-1, 6-3.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζουν αυτές ανάμεσα στην Σοφία Κένιν, Νο.1 του κυρίως ταμπλό, απέναντι στην Κίρστεν Φλίπκενς, με την κάτοχο του περσυνού Αυστραλιανού Όπεν φυσικά να είναι το μεγάλο φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ακόμη, το ματς ανάμεσα στην Νο.10 του κόσμου Αρίνα Σαμπαλένκα κόντρα στην Άιλα Τομλιάνοβιτς θα έχει το δικό του ενδιαφέρον, με την Λευκορώσα φυσικά να είναι το φαβορί, ωστόσο η 27χρονη Αυστραλή έχει δείξει ότι είναι ικανή να κάνει ζημιές όταν είναι στη «μέρα» της.

Τέλος, ο αγώνας ανάμεσα στην Γκαρπίνιε Μουγκουρούθα και την Αλεξάντρα Σασνόβιτς θα είναι ένας ακόμη με ξεχωριστό ενδιαφέρον, με την Ισπανίδα να θέλει να έχει ως στόχο την κατάκτηση του τουρνουά στο Abu Dhabi. Οι δύο τους θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Abu Dhabi: Ξεχωρίζει η «μάχη» Σάκκαρης-Γκοφ για τον 2ο γύρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα