Γεμάτο το πρώτο τρίμηνο για Μπερετίνι

Ο Ματέο Μπερετίνι ήταν, αναμφίβολα, ένας από τους τενίστες που ξεχώρισαν εντός του 2019 στο τουρ.

Ο 23χρονος Ιταλός πραγματοποίησε άλματα προόδου στο τουρ που συνοδεύτηκαν με τίτλους σε Στουτγκάρδη και Βουδαπέστη, την παρουσία του στον ημιτελικό του Αμερικανικού Όπεν και τον τελικό της Βιέννης, με αποκορύφωμα φυσικά την είσοδο του στο Τοπ10 (Νο8) και την παρθενική παρουσία στο ATP Finals.

To πολύ επιθετικό του παιχνίδι με πρωταρχικούς άξονες το τεράστιο σερβίς και το παντοδύναμο forehand τον καθιστούν έναν πολύ επικίνδυνο

τενίστα που αναμένεται να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σεζόν 2020.

Ο Ιταλός ανακοίνωσε το πρόγραμμα του για το πρώτο τρίμηνο της νέας σεζόν και είναι “φίσκα” από υποχρεώσεις!

Θέλει να κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο 2020, μην έχοντας πολλούς βαθμούς να υπερασπιστεί από τα τότε τουρνουά ενώ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του τόσο στη σκληρή επιφάνεια όσο και στο χώμα.

Ξεκινά από το ATP Cup των αρχών Ιανουαρίου, της νέας διοργάνωσης εθνικών ομάδων που λανσάρει η ATP όπου θα ηγηθεί των προσπαθειών της Ιταλίας μαζί με τον Φάμπιο Φονίνι.

Στη συνέχεια, θα παίξει φυσικά στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, το Αυστραλιανό Όπεν πριν κάνει τη μετάβαση σε άλλη ήπειρο και άλλη επιφάνεια.

Θα αγωνιστεί στη χωμάτινη σεζόν της Λατινικής Αμερικής σε Μπουένος Άιρες και Ρίο πριν μπούμε στην καρδιά της hard court περιόδου με την παρουσία του στο Ακαπούλκο και στη συνέχεια στο Sunshine Double, τα δύο πρώτα Masters της σεζόν σε Indian Wells και Μαϊάμι.

Και όλα αυτά πριν καν μπούμε στον τέταρτο μήνα της σεζόν.

Μία πολύ γεμάτη αρχή για τον Μπερετίνι που δείχνει τις προθέσεις του Ιταλού να πρωταγωνιστήσει σε όσα περισσότερα τουρνουά μπορεί.

Κώστας Αϊτάκης

The post Γεμάτο το πρώτο τρίμηνο για Μπερετίνι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα