Συνδυάζει τένις με ποδόσφαιρο ο Απόστολος Τσιτσιπάς

Στην Κρήτη βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, που καθοδηγεί στα ITF του Ηρακλείου, τον μικρότερό του γιο, Πέτρο. Το ποδοσφαιρικό στοιχείο από την παρουσία του στο νησί όμως, δεν λείπει…

Στο “Γεντί Κουλέ” βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Απόστολος Τσιτσιπάς, όπου παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες της ΑΕΚ, στην αναμέτρηση κόντρα στον τοπικό

ΟΦΗ.

Ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου, είναι γνωστός για τα αισθήματα που τρέφει για την “Ένωση” και εφόσον βρίσκεται στην Κρήτη, δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα της.

Η παρουσία των “κιτρινόμαυρων”, αλλά και το αποτέλεσμα του αγώνα σίγουρα δεν θα άφησαν ικανοποιημένο τον Απόστολο, όμως έζησε μια εμπειρία, που μάλλον είχε να ζήσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Να βρεθεί δηλαδή, στις κερκίδες ενός ελληνικού γηπέδου ποδοσφαίρου και να δει από κοντά μια αναμέτρηση.

Για την ιστορία, οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 χάρις σε τέρμα του Πορτογάλου Σεμέντο, στο 52ο λεπτό του αγώνα.

Όσον αφορά την πορεία του Πέτρου Τσιτσιπά στα ITF του Ηρακλείου, ο 19χρονος τενίστας μετράει τέσσερις ήττες και μια νίκη στα μονά, στα τέσσερια τουρνουά που έχει αγωνιστεί από την αρχή του Νοεμβρίου, ενώ έχει να επιδείξει μια ημιτελική πορεία σε ταμπλό διπλών, με παρτενέρ τον Αριστοτέλη Θάνο.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Συνδυάζει τένις με ποδόσφαιρο ο Απόστολος Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα