Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στη μάχη του Άμπου Ντάμπι!

18:31 4/1/2021 - Πηγή: Tennis24
Έντονη ελληνική παρουσία θα έχουμε και στα προκριματικά του WTA 500 event στο Άμπου Ντάμπι καθώς ρίχνονται στη μάχη της διοργάνωσης οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου!

Βαμμένο “μπλε” θα είναι το νεοσύστατο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι καθώς τρεις Ελληνίδες τενίστριες θα κάνουν “ποδαρικό” στη σεζόν 2021 στα Η.Α.Ε.!

Πέραν από τη Μαρία Σάκκαρη που παίζει φυσικά απευθείας στο βασικό ταμπλό της διοργάνωσης, οι δύο καλύτερες Ελληνίδες τενίστριες μετά τη Μαρία, η

Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (No233) και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ (No275) θα δώσουν τη μάχη για πρόκριση στο βασικό ταμπλό από τα προκριματικά της διοργάνωσης!

Με την κλήρωση να λαμβάνει χώρα τη Δευτέρα και να στέλνει αντιμέτωπες, την μεν Γραμματικοπούλου με την Βραζιλιάνα Λουίζα Στεφάνι (No729) και την Παπαμιχαήλ με την Ιταλίδα Φεντερίκα Ντι Σάρα (No320) όσον αφορά τον πρώτο προκριματικό γύρο!

Δεν υπάρχει περίπτωση να αναμετρηθούν μεταξύ τους στα προκριματικά οι δύο Ελληνίδες τενίστριες που θα χρειαστούν ακόμα μία νίκη, στον δεύτερο προκριματικό γύρο, για να κάνουν το “μπαμ” με πρόκριση στο βασικό ταμπλό όπου θα κάνουν “παρέα” στη Μαρία Σάκκαρη που ήδη βρίσκεται εκεί.

Καλή επιτυχία και μόνο νίκες ευχόμαστε στα κορίτσια!

Qualifying Draw at the WTA 500 in Abu Dhabi.

Main draw begins on Wednesday. pic.twitter.com/AUNNamCoUq

WTA Insider (@WTA_insider) January 4, 2021

Κώστας Αϊτάκης

The post Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στη μάχη του Άμπου Ντάμπι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα