Στα δικαστήρια η Tennis Australia για τη διαμονή των τενιστών;

19:50 3/1/2021 - Πηγή: Tennis24
Νέο αναπάντεχο πρόβλημα στη διεξαγωγή του φετινού Αυστραλιανού Όπεν ίσως προκύψει καθώς οι ιδιοκτήτες του συγκροτήματος διαμερισμάτων που θα φιλοξενήσει τους τενίστες που θα συμμετάσχουν στο ΑΟ, αναφέρουν ότι δεν έχουν δώσει την έγκριση τους για κάτι τέτοιο!

Αυτό μας έλειπε!

Ενώ η Tennis Australia βρίσκεται εδώ και μήνες σε συνεννόηση με την κυβέρνηση της Βικτόρια ώστε να βρεθεί μια φόρμουλα ασφαλούς διεξαγωγής του Αυστραλιανού Όπεν, ίσως προκύψει ένα πρόβλημα

της τελευταίας στιγμής!

Οι τενίστες που θα φτάσουν στην Αυστραλία υποχρεούνται σε καραντίνα 14 ημερών την οποία μπορούν να “σπάσουν” μόνο για πέντε ώρες τη μέρα για προπόνηση και αποθεραπεία.

Οι τενίστες αναμένεται να φιλοξενηθούν στο συγκρότημα διαμερισμάτων Westin Melbourne, ωστόσο, απ’ότι φαίνεται, ένας μεγάλος αριθμός των ιδιοκτητών των εν λόγω διαμερισμάτων δεν έχει δώσει την έγκριση του για κάτι τέτοιο!

“Είναι απίστευτο το ότι μας έχουν φέρει προ τετελεσμένων και μιλάνε σαν να είναι μια “κλεισμένη” συμφωνία. Υπάρχουν ζητήματα ασφάλειας της υγείας αλλά και νομικά ζητήματα που έχουν παραμεληθεί” ανέφερε ο Μαρκ Νίκολσον, ένας εκ των ιδιοκτητών διαμερισμάτων στο Westin.

“Υπάρχουν και άλλοι κάτοικοι στα εν λόγω διαμερίσματα των οποίων η υγεία βρίσκεται ενδεχόμενα σε κίνδυνο” πρόσθεσε ο Νίκολσον που έχει σχηματίσει ομάδα με άλλους ιδιοκτήτες που δεν θα διστάσουν να πάνε την υπόθεση στα δικαστήρια!

Κώστας Αϊτάκης

The post Στα δικαστήρια η Tennis Australia για τη διαμονή των τενιστών; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα