Γούντμπριτζ: “Τα αποτελέσματα θα κρίνουν το μέλλον του Φέντερερ”

11:51 4/1/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Τοντ Γούντμπριτζ είναι ένας Θρύλος των διπλών στην Αυστραλία, έχοντας κατακτήσει 22 Grand Slam τίτλους (διπλό-μικτό), δέκα εκ των οποίων στο Wimbledon.

Μιλώντας στο Channel Nine της πατρίδας του, ο 49χρονος Αυστραλός επεσήμανε ότι αυτό που θα κρίνει το κοντινό μέλλον του Ρότζερ Φέντερερ, δεν είναι τόσο η ηλικία του αλλά τα αποτελέσματα που θα έχει με την επιστροφή του στο ATP Tour.

Ο

39χρονος Ελβετός, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Australian Open και μεταθέτει την επιστροφή του μετά από 1 χρόνο, προς τις αρχές Μαρτίου, ίσως στο ABN AMRO Rotterdam (01/03).

“Ενας παίκτης της δικής του αξίας, όταν δεν κερδίζει αρχίζει να αναρωτιέται για ποιον λόγο συνεχίζει να παίζει, όταν φτάνει στους προημιτελικούς ενώ συνήθιζε να παίζει στους τελικούς. Αυτό είναι το θέμα και πλέον καταλαβαίνεις ότι το τένις δεν σου δημιουργεί την ίδια ένταση αδρεναλίνης με παλαιότερα και αρχίζεις να διαπιστώνεις ότι βάζεις άλλες προτεραιότητες που σχετίζονται περισσότερο με τη ζωή, παρά με το τένις” τόνισε χαρακτηριστικά ο Γούντμπριτζ σε μια προσπάθεια να εξηγήσει το τι θα συμβεί εσωτερικά στον Φέντερερ.

Πριν, όμως, συμβει αυτό ο Ελβετός Βασιλιάς θα έχει μια ευκαιρία να προσθέσει έναν ακόμη Grand Slam τίτλο στην θρυλική συλλογή του και σύμφωνα με τον Γούντμπριτζ το τουρνουά που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να τα καταφέρει, είναι το Wimbledon ακόμα και σε αυτή την ηλικία.

“Για να συνεχίσει ο Ρότζερ, θα πρέπει να διαχειριστεί το σώμα του μόλις επιστρέψει. Υποθέτω ότι τα δύο σημαντικότερα τουρνουά γι’αυτόν είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Wimbledon. Πιστεύω ότι το Λονδρέζικο Grand Slam είναι το τουρνουά που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει, σε αυτό το στάδιο της καριέρας του”.

Ο Φέντερερ καλείται να πραγματοποιήσει ένα ακόμη δυνατό comeback, όπως έκανε με την κατάκτηση του Australian Open 2017, έχοντας χάσει ολόκληρο το δεύτερο μισό του 2016.

The post Γούντμπριτζ: “Τα αποτελέσματα θα κρίνουν το μέλλον του Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα