Όταν ο Στέφανος… εκνεύριζε τον Ζβέρεφ – VIDEO

Στέφανος Τσιτσιπάς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα τεθούν αντιμέτωποι σήμερα στο Masters της Μαδρίτης και δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε την τελευταία αναμέτρηση των δυο ανδρών, στο Rogers Cup του Καναδά πριν λίγους μήνες…

Ένα rivalry έχει γεννηθεί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Στέφανος Τσιτσιπάς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι τα δυο… βαριά χαρτιά της νέας γενιάς στο παγκόσμιο τένις, και όταν οι δυο τους “διασταυρώνονται” σε μεγάλα τουρνουά, το ενδιαφέρον χτυπάει “κόκκινο”.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και ενόψει της σημερινής αναμέτρησης

των δυο ανδρών για τα προημιτελικά του Mutua Madrid Open. Στις 20:00GR Τσιτσιπάς και Ζβέρεφ θα “κονταροχτυπηθούν”, στην τρίτη μονομαχία τους στο Tour της ATP.

Έχουν προηγηθεί δυο εξόχως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με την πιο πρόσφατη μάλιστα, στο Masters του Καναδά, να είναι η πιο επεισοδιακή.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, θυμόμαστε τι ακριβώς συνέβη την τελευταία φορά που οι δυο τους βρέθηκαν ως αντίπαλοι στο court, αλλά και όσα ακολούθησαν με εκατέρωθεν δηλώσεις μετά από το ματς.

Μπορεί μετά από τα πρώτα 16 γκέιμς του αγώνα, ο Γερμανός να ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί μιας και προηγούνταν με 3-6, 2-5, όμως ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να πραγματοποιήσει μια ψυχωμένη ανατροπή και να του κάνει τη ζωή… κόλαση.

Πρώτα επέστρεψε από πολύ δύσκολη θέση κερδίζοντας τρία σερί γκέιμς (5-5), στη συνέχεια έσωσε δυο match points του Ζβέρεφ στο τάι-μπρέικ και λίγες στιγμές αργότερα ισοφάρισε σε 1-1 με… 13-11 στη “ρώσικη ρουλέτα”.

Ο Γερμανός είχε ξεκινήσει να… διαολίζεται ήδη, σπάζοντας τη ρακέτα του με το τέλος του δευτέρου σετ. Το επιθετικό παιχνίδι του δεν έβρισκε στόχο απέναντι στον “τοίχο” ονόματι Τσιτσιπά και τα νεύρα του “Σάσα” ήταν… πάνω από το κεφάλι.

Αυτό φάνηκε περισσότερο μετά την ήττα του όμως. Πηγαίνοντας στην συνέντευξη τύπου, ο Ζβέρεφ είπε χαρακτηριστικά: “Είμαι από τους πιο ειλικρινείς τενίστες στο Tour. Αν έπαιζε καλύτερα, θα ήμουν ο πρώτος που θα το έλεγα, αλλά πραγματικά σήμερα ο αντίπαλός μου δεν έπαιξε καν καλά. Ήταν ένα παθητικό παιχνίδι”.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα του γηπέδου, μιας και οι περισσότεροι φίλαθλοι υποστήριζαν τον Στέφανο, ο Ζβέρεφ ειρωνεύτηκε, λέγοντας: “Ναι, είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτόν”, και στη συνέχεια σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα.

Οι απαντήσεις από τον Στέφανο Τσιτσιπά δεν άργησαν να έρθουν, με τον Έλληνα πρωταθλητή να λέει στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αμέσως μετά: “Δεν ξέρω αν έπαιξα καλά, αλλά σίγουρα έπαιξα πιο έξυπνα”.

Ενώ, όταν ρωτήθηκε για την σχέση των δυο ανδρών, ο Στέφανος τόνισε: “Δεν είναι ούτε πολύ καλή, ούτε πολύ κακή. Υπάρχει ισορροπία”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Όταν ο Στέφανος… εκνεύριζε τον Ζβέρεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα