Τροφική δηλητηρίαση ο Τσίλιτς – Walkover για Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε άνευ αγώνα, στην ημιτελική φάση του φετινού Mutua Madrid Open, μετά την απόσυρση του Μαρίν Τσίλιτς από τον μεταξύ τους προημιτελικό, εξαιτίας μιας τροφικής δηλητηρίασης από την οποία ταλαιπωρήθηκε το βράδυ της Πέμπτης…

Ο Τσίλιτς με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό πως δεν θα αγωνιστεί στον πρώτο χρονικά προημιτελικό της ημέρας, που ήταν προγραμματισμένος για τις 13:00, δίνοντας ξεκούραστα το εισιτήριο της πρόκρισης στον Σέρβο πρωταθλητή.

“Φίλαθλοι,

διοργανωτές και Νόβακ, συγγνώμη αλλά πρέπει να σας ανακοινώσω πως αποσύρομαι από τον σημερινό προημιτελικό.

Πέρασα μια απαίσια νύχτα, γιατί ταλαιπωρήθηκα από τροφική δηλητηρίαση. Είμαι φοβερά απογοητευμένος, για το ότι η πορεία μου στη Μαδρίτη τελειώνει με αυτόν τον τρόπο. Σας ευχαριστώ όμως όλους για την στήριξη”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Κροάτης στο Twitter.

Με αυτόν τον άσχημο τρόπο, ο Τζόκοβιτς εξασφάλισε την πρόκριση στον τρίτο του προημιτελικό μέσα στο 2019, και στον πρώτο του στη χωμάτινη περίοδο.

Ακόμη, θα βρεθεί στα ημιτελικά της Μαδρίτης για πέμπτη φορά στην καριέρα του, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο στην Caja Magica, τόσο το 2011 όσο και το 2016. Στον ημιτελικό του Σαββάτου, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ντομινίκ Τιμ.

ATP MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τροφική δηλητηρίαση ο Τσίλιτς – Walkover για Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα