Την έκπληξη της ημέρας Τσιτσιπάς, Κούλχοφ! – VIDEO

Στέφανος Τσιτσιπάς και Γουέσλεϊ Κούλχοφ συνεχίζουν να προσθέτουν σπουδαίες νίκες στο παλμαρέ τους, απέναντι σε δίδυμα μεγάλης κλάσης. Την Πέμπτη, πραγματοποίησαν ακόμη μια έκπληξη στη Μαδρίτη, θέτοντας εκτός τους Μάρεϊ και Σοάρες…

Ο Έλληνας τενίστας, έχοντας ήδη μια νίκη μέσα στην ημέρα δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει σε μια δεύτερη, αυτή τη φορά στο ταμπλό των διπλών, παρέα με τον έμπειρο Ολλανδό Γουέσλεϊ Κούλχοφ.

Η χημεία που έχουν αναπτύξει οι δυο τους φαίνεται να είναι εξαιρετική και την Πέμπτη το κατάλαβαν από πρώτο χέρι οι Τζέιμι

Μάρεϊ και Μπρούνο Σοάρες. Ένα δίδυμο, που έχει να επιδείξει σπουδαίες διακρίσεις στα διπλά τα τελευταία χρόνια.

Οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Mutua Madrid Open, με τους Τσιτσιπά και Κούλχοφ να φτάνουν στην νίκη μετά από δυο σετ. Μια νίκη που τους έδωσε και την πρόκριση για την κορυφαία “4αδα” του φετινού θεσμού.

Μετά από 78 λεπτά αγώνα, Στέφανος και Κούλχοφ απέκλεισαν τη Νο3 ομάδα του ταμπλό, με σκορ 6-2, 7-6(4). Στα ημιτελικά, θα βρουν απέναντί τους τους νικητές της αναμέτρησης ανάμεσα στους Μεντβέντεφ/Ντεμολινέρ και Ροζέρ/Τεκό.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Την έκπληξη της ημέρας Τσιτσιπάς, Κούλχοφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα