Νοκ-άουτ η υπερασπίστρια στη Μαδρίτη – VIDEO

Η Πέτρα Κβίτοβα αποχαιρέτησε πρόωρα το Mutua Madrid Open, γνωρίζοντας την ήττα από την “καυτή” Κίκι Μπέρτενς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπερασπιστεί φέτος τον τίτλο που κατέκτησε στην Caja Magica το 2018…

Η πολύ φορμαρισμένη Τσέχα, ηττήθηκε για πρώτη φορά στη φετινή χωμάτινη αγωνιστική περίοδο, μετά από επτά σερί νίκες στο Tour και έναν τίτλο, στην Στουτγκάρδη την προηγούμενη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Κβίτοβα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κίκι Μπέρτενς, μιας και ηττήθηκε μετά από 80 λεπτά αγώνα, μη μπορώντας να προκριθεί στον δεύτερο συνεχόμενο ημιτελικό της

στο χώμα.

Η Ολλανδή ήταν επιβλητική, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Νο2 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και προκρίθηκε με το εκκωφαντικό 6-2, 6-3 στα ημιτελικά του θεσμού.

What a match point by @kikibertens!

She is through to the @MutuaMadridOpen semifinals! Bests Kvitova 6-2, 6-3. pic.twitter.com/8X5vLTodgj

WTA (@WTA) 9 Μαΐου 2019


Εκεί, θα παίξει με την Σλόαν Στίβενς, η οποία μετά την αλλαγή προπονητή της εμφανίζεται αγνώριστη και κερδίζει την μια αναμέτρηση μετά την άλλη. Την Πέμπτη, η Αμερικανίδα απέκλεισε με 6-4, 6-3 την Πέτρα Μάρτιτς και πέρασε στις “4” καλύτερες του τουρνουά.

.@SloaneStephens marches into the @MutuaMadridOpen semifinals!

She snaps Martic’s win streak with a 6-4, 6-3 win pic.twitter.com/OMJzEroGan

WTA (@WTA) 9 Μαΐου 2019


Όσον αφορά την Κβίτοβα, αφού δεν κατάφερε να συνεχίσει στη Μαδρίτη, χάνοντας έτσι τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι εκεί, από την ερχόμενη Δευτέρα θα δει τον εαυτό της να πέφτει στο Νο5 του κόσμου.

Η Σιμόνα Χάλεπ πλέον, κρατάει την τύχη στα χέρια της και με δυο νίκες (την μια κόντρα στην Μπέντσιτς στα ημιτελικά και την άλλη κόντρα σε μια εκ των Στίβενς/Μπέρτενς στον τελικό) θα μπορέσει να ανέβει και πάλι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης την Δευτέρα.

Διαφορετικά, θα παραμείνει στην κορυφή η Ναόμι Οσάκα, που αποκλείστηκε και αυτή το μεσημέρι της Πέμπτης από τη συνέχεια του Mutua Madrid Open.

QTA MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Νοκ-άουτ η υπερασπίστρια στη Μαδρίτη – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα