Ντουμπάι: Η Βέκιτς απέκλεισε τη Σαμπαλένκα! (vid)

Τη μεγάλη έκπληξη της ημέρας, αν όχι της διοργάνωσης, πραγματοποίησε η Ντόνα Βέκιτς, που κέρδισε την Αρίνα Σαμπαλένκα με 6-7(5), 6-3, 6-0, μετά από 2 ώρες και 22 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ, και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Ντουμπάι.

Μετρώντας 30 winners και 14 άσους, ενώ υπέπεσε σε μόλις 21 αβίαστα και 5 διπλά λάθη, ολοκλήρωσε μία απίθανη ανατροπή η 27χρονη Κροάτισσα, και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη κόντρα σε Top-5 τενίστρια για φέτος, αλλά και την 8η συνολικά στην καριέρα της.

Παράλληλα, η Βέκιτς πέτυχε την

7η νίκη της απέναντι στη No2 του κόσμου, σε 9 αναμετρήσεις τους (7-2). Έχει εξαιρετική παράδοση απέναντί της, και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Σοράνα Κίρστεα, που κέρδισε τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 6-1, 6-4.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η Βέκιτς απάντησε και στα 2 break της Σαμπαλένκα στο πρώτο μέρος, όμως έχασε το προβάδισμα στο tie-break. Στο δεύτερο set, αν και βρέθηκε εκ νέου πίσω με break, κατάφερε να το “σβήσει” άμεσα, και μ’ ένα δεύτερο να βάλει τις βάσεις για την ισοφάριση. Στο decider “καθάρισε” με bagel και πήρε τη νίκη.

Donna 'nother LEVEL @DonnaVekic comes from behind to upset Australian Open champion Sabalenka in Dubai!#DDFTennis pic.twitter.com/yWckODos2B

wta (@WTA) February 20, 2024

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+2h)

The post Ντουμπάι: Η Βέκιτς απέκλεισε τη Σαμπαλένκα! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα