Ultimate Padel Tour: Ιδού οι πρώτοι πρωταθλητές του 2024! (vid)

Το Ultimate Padel Tour… κήρυξε την έναρξη της σεζόν με το A Coruña Open και το παρθενικό τουρνουά αυτού του ολοκαίνουργιου σιρκουί έχει πλέον και τους πρώτους του πρωταθλητές.

Στους άνδρες, οι Πάμπλο Καρντόνα και Χάβι Ρουίθ ήταν οι μεγάλοι θριαμβευτές. Οι δύο Ισπανοί χρειάστηκαν πολύ πείσμα και ανατροπή για να φτάσουν στη νίκη με 5-7, 6-4, 6-2 κόντρα στους Γκαρσία Ντιέστρο και Χάβι Λεάλ και να κατακτήσουν αυτό το ιστορικό τρόπαιο.

NOS QUITAMOS EL SOMBRERO

CON JAVI RUIZ#ultimatepadeltour #uptacoruña pic.twitter.com/pUKKBz0pd3

Ultimate Padel Tour (@UltimatePadel) February 18, 2024

Στις γυναίκες, οι Βιρτζίνια Ριέρα  και Σοφία Αραούζο μπήκαν στον τελικό (και συνολικά στο τουρνουά) ως το Νο1 φαβορί, αλλά δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες. Στο ματς τίτλου, οι Κλαούντια Γένσεν και Τζέσικα Καστεγιό έδειξαν μεγαλύτερη ετοιμότητα και καλύτερη αγωνιστική εικόνα, φτάνοντας στη νίκη με 6-1, 6-4.

QUÉ ELEGANCIA TIENE SOFÍA ARAÚJO

Sigue el partido https://t.co/LuX8B4SKRc

Marcador en directo https://t.co/ZBUxCOUsXo#ultimatepadeltour #uptacoruña pic.twitter.com/NR3FPATLPw

Ultimate Padel Tour (@UltimatePadel) February 18, 2024

Υπενθυμίζεται πως αυτό ήταν το πρώτο από τα 15 τουρνουά που έχουν προγραμματιστεί για τη σεζόν του UPT, με το ποσό των 360.000 ευρώ να κατανέμεται σε χρηματικά έπαθλα στους συμμετέχοντες αυτής της εβδομάδας

Παράλληλα, οι διοργανωτές αποκάλυψαν πως επόμενος σταθμός του UPT θα είναι το Leganes Open, στον δήμο Λεγανές της ευρύτερης περιοχής της Μαδρίτης. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το διάστημα 8-16 Μαρτίου.

Ολόκληροι οι δύο τελικοί του A Coruña Open:

The post Ultimate Padel Tour: Ιδού οι πρώτοι πρωταθλητές του 2024! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα