Rio Open: Δυνατή πρεμιέρα ο υπερασπιστής Νόρι (vid)

Με τον Κάμερον Νόρι να ξεκινά ιδανικά την υπεράσπιση του τίτλου του, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η πρεμιέρα του ATP 500 τουρνουά στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο 28χρονος Βρετανός, Νο2 του ταμπλό, ξόδεψε 82 λεπτά στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του Ρίο και με 6-3, 6-2 επί του Ούγκο Ντελιέν, πήρε το εισιτήριο για τους “16” της χωμάτινης διοργάνωσης.

Just call him Cam Confident @cam_norrie starts his road

to a Rio repeat in stellar fashion 6-3 6-2 over Hugo Dellien.@RioOpenOficial | #RioOpen pic.twitter.com/6HCyRxWOxV

ATP Tour (@atptour) February 19, 2024

Το πρώην Νο8 και νυν Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης, έσωσε το ένα και μοναδικό break point του αντιπάλου του στο ματς και πέτυχε τρία breaks, κάνοντας το πρώτο βήμα προς την επιτυχημένη υπεράσπιση του 5ου και πιο πρόσφατου τίτλου της καριέρας του.

“Έχω καλά συναισθήματα σε αυτό το court. Είπατε ότι ήταν εύκολη νίκη, αλλά εγώ ίδρωσα πραγματικά. Ποτέ δεν είναι εύκολο εκεί έξω” είπε ο Νόρι αμέσως μετά.

Ο αριστερόχειρας άσος θα αντιμετωπίσει τον Χιλιανό, Τόμας Μπάριος Βέρα ο οποίος κέρδισε με τη σειρά του τον wild card Βραζιλιάνο, Γκουστάβο Χέιντε με 7-5, 6-3.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης ημέρας, ξεχώρισε η νίκη του Ζαούμ Μουνάρ με 6-3, 6-1 επί του Σεμπάστιαν Όφνερ και η επικράτηση με το ίδιο σκορ του Λάσλο Τζέρ επί του Μπερναμπέ Ζαπάτα Μιράγες.

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο εξασφάλισε και το Νο4 του ταμπλό, Φραντσίσκο Τσερούντολο με νίκη 6-1, 1-6, 6-2 επί του Φραντσίσκο Κομεσάνα με τον Αργεντίνο να σφραγίζει το ραντεβού με τον Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας στη φάση των “16”.

Την Τρίτη ρίχνονται στη μάχη οι Κάρλος Αλκαράθ και Στάνισλας Βαβρίνκα.

RIO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-5h)

The post Rio Open: Δυνατή πρεμιέρα ο υπερασπιστής Νόρι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Rio Open, Δυνατή, Νόρι,Rio Open, dynati, nori