Μουσέτι: “Ακόμα δεν πιστεύω τι έκανα σήμερα” – VIDEO

Την καλύτερη βραδιά της καριέρας του, μέχρι την επόμενη, πέρασε ο Λορένζο Μουσέτι ο οποίος κέρδισε με 6-0, 7-6(2) τον Στάνισλας Βαβρίνκα για τον 1ο γύρο του Rome Masters, το βράδυ της Τρίτης.

Ήταν η πρώτη ATP νίκη του 18χρονου Ιταλού, μόλις στο δεύτερο παιχνίδι του σε κυρίως ταμπλό ATP διοργάνωσης, μετά την ήττα από τον Ρούμπλεφ τον περασμένο Φεβρουάριο στο Dubai Championships,

προερχόμενος από τα προκριματικά.

Ο ταλαντούχος Ιταλός που βρίσκεται στο career high No249 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε μόλις καταφέρει.

“Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει. Προσπαθώ να το δεχθώ και να προχωρήσω” είπε ο νεαρός άσος ο οποίος στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν ακόμη πρώην Top 5 αντίπαλο, τον Κέι Νισικόρι που προέρχεται από τραυματισμό.

Ο Μουσέτι δεν είναι ακριβώς τυχαίος τενίστας. Είναι ο μοναδικός Junior που έχει κατακτήσει Australian Open Junior, είναι πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη των Junior ενώ έχει προπονηθεί με Φέντερερ, Μεντβέντεφ και Τζόκοβιτς.

Έγινε ο πρώτος τενίστας γεννημένος μετά το 2002 που πετυχαίνει νίκη στο ATP Tour και μόλις ο 3ος που παίρνει με 6-0 το 1ο σετ κόντρα στον Στάνισλας Βαβρίνκα.

“Δεν περίμενα να κερδίσω αλλά πιστεύω ότι το άξιζα. Έπαιξα πολύ καλό τένις και διασκέδασα με κάθε πόντο του αγώνα. Δεν ξέρω πόσους πόντους ATP ή πόσα λεφτά κέρδισα. Απλά διασκέδασα το παιχνίδι και θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος. Αυτός είναι ο στόχος μου.

ROME MASTERS DRAW | OOP (-1h)

The post Μουσέτι: “Ακόμα δεν πιστεύω τι έκανα σήμερα” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα