Την τόνωσε η επιστροφή στο χώμα! – VIDEO

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα έκανε εξαιρετική πρεμιέρα στη φετινή χωμάτινη σεζόν επικρατώντας ελεγχόμενα στο ντέρμπι κόντρα στην Σλόαν Στίβενς!

Αυτή ήταν Μουγκουρούθα!

Μετά το κακό πέρασμα στο Αμερικανικό Όπεν και τον πρόωρο αποκλεισμό από την Τσβετάνα Πιρόνκοβα (η οποία έκανε τρομερή πορεία πάντως στη διοργάνωση), η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις!

Η 27χρονη Ισπανίδα επικράτησε ελεγχόμενα της Σλόαν Στίβενς με 6-3, 6-3 έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης σε ένα ματς που διεκόπη λόγω βροχής για περίπου 40 λεπτά μετά το πέρας του πρώτου σετ.

Και

οι δύο τενίστριες έχουν παίξει στο παρελθόν σε τελικό στο Ρολάν Γκαρός με την Μουγκουρούθα να είναι μάλιστα και κάτοχος του τίτλου, ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης η Ισπανίδα ήταν πολύ καλύτερη της αντιπάλου της παίρνοντας με σχετική άνεση και τα δύο σετ.

Σούπερ ντέρμπι περιμένει ξανά την Μουγκουρούθα καθώς παίζει στον 2ο γύρο με την Κόκο Γκοφ που έκανε επίσης εξαιρετική εμφάνιση αποκλείοντας την Ονς Τζαμπέρ με 6-4, 6-3.

Η Ανέτ Κονταβέιτ συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε σε όλες τις επιφάνειες μετά το lockdown περνώντας από την Καρολίν Γκαρσία, 6-3, 7-6(1) ενώ, εντελώς αντίθετα, η Αντζελίκ Κέρμπερ απογοήτευσε πλήρως στην πρώτη φετινή της εμφάνιση στο χώμα αποκλειόμενη με κάτω τα χέρια από την Κατερίνα Σινιάκοβα, 6-3, 6-1.

ROME WTA DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Την τόνωσε η επιστροφή στο χώμα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα