Rome Masters: Αποκλεισμός ΣΟΚ για Βαβρίνκα – VIDEO

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα έχασε τα οκτώ(!) πρώτα games της αναμέτρησης του κόντρα στον Λορέντσο Μουζέτι πριν θυμίσει…κανονικό τενίστα αλλά τελικά ηττήθηκε από τον απίστευτα ταλαντούχο 18χρονο Ιταλό!

Θυμηθείτε το όνομα…

Ο 18χρονος Ιταλός (γεννημένος το 2002), Λορέντσο Μουζέτι, πέτυχε την σημαντικότερη νίκη της καριέρας του κερδίζοντας τον τρεις φορές κάτοχο Grand Slam, Στάνισλας Βαβρίνκα, 6-0, 7-6(2) στο ντεμπούτο του στο Masters της Ρώμης!

Σίγουρα,

απέναντι του δεν ήταν σε καμία περίπτωση ένας “κανονικός” Βαβρίνκα, ειδικά στο πρώτο σετ στο οποίο ήταν εντελώς εκτός τόπου και χρόνου με συνέπεια να μην πάρει ούτε game, ωστόσο, όταν ο έμπειρος Ελβετός ανέβασε κάπως απόδοση στο δεύτερο σετ, ο Μουζέτι παρέθεσε ένα τρομερό οπλοστάσιο παιχνιδιού ενώ έδειξε τρομερή πνευματική δύναμη και ωριμότητα δίχως να τον ενδιαφέρει στο ελάχιστο ποιος βρισκόταν στην απέναντι πλευρά του κορτ!

Αυτή τη στιγμή, ο Μουζέτι βρίσκεται στο Νο249 στον κόσμο και σύμφωνα με αυτά που είδαμε, δεν μας εκπλήξει να τον δούμε μέσα στο Τοπ50 μέσα στην επόμενη διετία γιατί “η πρώτη ύλη” που διαθέτει είναι ξεκάθαρα για εκεί.

Μάλιστα, θα του δοθεί μία σούπερ ευκαιρία να παίξει με ακόμα έναν σπουδαίο τενίστα, τον Κέι Νισικόρι, στον 2ο γύρο δίχως ο Ιάπωνας να βρίσκεται και στα καλύτερά του.

Όσον αφορά στον Σταν, είναι ξεκάθαρα σε πολύ μέτρια κατάσταση ενόψει της έναρξης του Ρολάν Γκαρός αλλά, επειδή στα Grand Slam πάντα μεταμορφώνεται, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι!

Καλό ντεμπούτο μετά τον αποκλεισμό του από τον Βάσεκ Πόσπισιλ στο US Open έκανε ο Μίλος Ράονιτς που απέκλεισε με 2-0 σετ, 7-6(3), 6-2, τον Αντριάν Μαναρινό.

Κώστας Αϊτάκης

ROME MASTERS DRAW | OOP (-1h)

The post Rome Masters: Αποκλεισμός ΣΟΚ για Βαβρίνκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα