Μόνο δυο θα περάσουν

14:01 6/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Ράφαελ Ναδάλ, Ματέο Μπερετίνι, Ντανίλ Μεντβέντεφ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, θα ριχτούν απόψε στη μάχη των ημιτελικών του φετινού US Open. Αναλυτικά, η προαναγγελία της ημέρας…

Ώρα ημιτελικών και στους άνδρες. Οι τέσσερις καλύτεροι τενίστες του Νεοϋρκέζικου Major, θα τα δώσουν όλα απόψε στο Arthur Ashe, με φόντο τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό του Αμερικανικού Όπεν.

Δυο

μέλη του Top5 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και δυο τενίστες εκτός Top20 στελεχώνουν την τελική “4αδα” του φετινού τουρνουά, με τον Ράφα Ναδάλ, ασφαλώς να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Για να φτάσει όμως στο 19ο Grand Slam τρόπαιο της καριέρας του, θα χρειαστεί να υπερκεράσει αρχικά, το εμπόδιο του πολύ φορμαρισμένου Ιταλού, Ματέο Μπερετίνι.

Οι δυο άνδρες θα αγωνιστούν στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας απόψε, δηλαδή θα μπουν στο court περίπου στις 02:00GR – Eurosport, με τον Ισπανό να διεκδικεί την πρόκρισή του στον πέμπτο τελικό της καριέρας του στη Νέα Υόρκη και τον Ιταλό να ψάχνει την παρθενική του συμμετοχή σε ματς-τίτλου, ενός Grand Slam.

Μπορεί ο Ράφα να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, όμως κανείς, δεν μπορεί να ξεγράψει από τώρα τον 23χρονο Μπερετίνι, ο οποίος με τις εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό του 2019, δείχνει ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους.

Ξεχωριστό στοιχείο, που δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, το γεγονός ότι οι δυο τους δεν έχουν τεθεί αντιμέτωποι ποτέ ξανά στο παρελθόν!

Κάτι τέτοιο, δεν συμβαίνει στο ζευγάρι του έτερου ημιτελικού, το οποίο είναι και προγραμματισμένο να ανοίξει το πρόγραμμα του Arthur Ashe Stadium, στις 23:00GR – Eurosport.

Ντανίλ Μεντβέντεφ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τρίτη φορά, μετά και τις δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις μέσα στο 2017. Απόλυτη ισορροπία υπάρχει στο Η2Η τους, μιας και μετρούν από μια νίκη.

Απόψε, όμως, θα είναι αντίπαλοι στο πιο σημαντικό ματς που έχουν δώσει ποτέ. Κι αν για τον νεαρό Ρώσο είναι λογικό, καθώς είναι πρωτάρης σε ημιτελικού Major, για τον Βούλγαρο είναι… ανάγκη να επικρατήσει και να περάσει στον τελικό.

Δύσκολα, να βρει καλύτερη ευκαιρία στην καριέρα του, για να συμμετάσχει σε έναν τελικό Grand Slam. Πόσο μάλλον, στο Αμερικανικό Όπεν, στο οποίο δεν φημίζεται για τις επιδόσεις του τα τελευταία χρόνια.

Φέτος, όμως, κάνει μαγική πορεία και παρότι είναι αουτσάιντερ, απέναντι στον πιο φορμαρισμένο τενίστα του πλανήτη αυτή τη στιγμή, δείχνει να έχει το παιχνίδι για να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί στον τελικό.

US OPEN MEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μόνο δυο θα περάσουν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα