Ίσως αυτή μπορεί! – VIDEO

08:05 6/9/2019 - Πηγή: Tennis24
H ξεχωριστή Μπιάνκα Αντρέσκου θα είναι η αντίπαλος της Σερίνα Γουίλιαμς στον τελικό του Αμερικανικού Όπεν

Η ονειρεμένη πορεία της Μπιάνκα Αντρέσκου, στην παρθενική της συμμετοχή σε κυρίως ταμπλό του US Open (!!), συνεχίζεται…

Μετά από σκληρή μάχη με την επίσης πρωτάρα σε ημιτελικό Grand Slam, Μπελίντα Μπένσιτς, η 19χρονη Καναδέζα επικράτησε 7-6(3), 7-5 της αντιπάλου της και σφράγισε

τον blockbuster τελικό στη Νέα Υόρκη απέναντι στη Βασίλισσα της WTA, Σερίνα Γουίλιαμς που νωρίτερα “εξαφάνισε” την Ελίνα Σβιτολίνα.

Η Αντρέσκου που προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στο Rogers Cup στο Τορόντο, με νίκη μάλιστα επί της Γουίλιαμς στον τελικό (με απόσυρση), πέτυχε την 12η συνεχόμενη νίκη της στο tour και έδειξε ότι μπορεί να προκαλέσει και να απειλήσει την κάτοχο 23ων Grand Slam τίτλων στον τελικό του Σαββάτου.

Άλλωστε, η περίπτωση της Καναδέζας δεν είναι απλή. Ξεκίνησε τη χρονιά από το Νο152 της παγκόσμιας κατάταξης, τώρα βρίσκεται στο Νο15 και μετά την πρόκριση στον τελικό του US Open έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον την άνοδο στην 8η θέση της WTA. Αν κατακτήσει τον τίτλο, θα ανέβει στο Νο5!

Η Αντρέσκου έχει δύο Premier 5 τίτλους φέτος στην κατοχή της, στο Indian Wells και στο Τορόντο που είναι και οι δύο πρώτοι τίτλοι της καριέρας της.

O δεύτερος ημιτελικός ήταν αμφίρροπος και συναρπαστικός. Οι δύο γυναίκες πήγαιναν χέρι-χέρι στο εναρκτήριο σετ όπου δεν είχαμε καθόλου break, με την Μπένσιτς να είχε την ευκαιρία της για set point, την ώρα που η Αντρέσκου σέρβιρε στο 4-5 για να παραμείνει στο σετ.

Τελικά, η Καναδέζα αποδείχθηκε πιο αποφασιστική στο tie break και με επιθετικό τένις, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Μπορεί στο 1ο σετ να μην είχαμε breaks, όμως στο 2ο είχαμε εφτά! Η Μπένσιτς προηγήθηκε με διπλό break 4-1, όμως με εκπληκτική αντεπίθεση η Αντρέσκου κέρδισε τα έξι από τα επόμενα εφτά games για να ολοκληρώσει το θρίαμβό της σε 2 ώρες και 15 λεπτά, σφραγίζοντας τον μεγάλο τελικό με τη Σερίνα Γουίλιαμς!

“Eίναι σουρεαλιστικό. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι ένα όνειρο να παίξω με τη Σερίνα στον τελικό του US Open. Είναι τρελό” είπε στην on court συνέντευξή της η χαρισματική Μπιάνκα.

US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Ίσως αυτή μπορεί! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα