Μεγάλη ημέρα στο Indian Wells – VIDEO

Ράονιτς-Τιμ και Φέντερερ-Ναδάλ για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό του πρώτου ATP Masters 1000 της σεζόν

Δύο σπουδαίους ημιτελικούς περιλαμβάνει το σημερινό μενού στην προτελευταία ημέρα των αγώνων στο BNP Paribas Open.

Για τα ημιτελικά του πρώτου Masters της χρονιάς, εκπροσωπούνται

δύο διαφορετικές γενιές τενιστών. Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 20:00GR-COSMOTE SPORT 6HD ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ντόμινικ Τιμ και τον Μίλος Ράονιτς και θα ακολουθήσει το κυρίως πιάτο με το μεγάλο ντέρμπι Φέντερερ-Ναδάλ, στην 39η αναμέτρηση των δύο αιωνίων.

18 μήνες χωρίς FEDAL, είναι μεγάλο διάστημα…

Με την ελπίδα ο Ράφαελ Ναδάλ να προλάβει και να είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς, λόγω του τραυματισμού του στον προημιτελικό με τον Χατσάνοφ, οι δύο αιώνιοι θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά μετά το Shanghai Masters 2017 και για 39η φορά στην καριέρα τους!

Ο Ρότζερ Φέντερερ, στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, έχει ανακάμψει και μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες, όμως ο Ναδάλ παραμένει το “μεγάλο αφεντικό” στο μεταξύ τους rivalry με ρεκόρ 23-15. Ωστόσο, η τελευταία νίκη του Ισπανού είναι πέντε χρόνια πίσω, στο Australian Open 2014!

“Πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά. Σε αυτούς τους 18 μήνες, πολλά έχουν γίνει. Ο Ράφα είναι σε υψηλότερο επίπεδο απ’ότι στο Australian Open και ειδικά σε ένα μέρος σαν το Indian Wells, όπου νιώθει πιο άνετα. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο ματς” είπε ο Φέντερερ μετά τη νίκη στον προτελευταίο προημιτελικό της διοργάνωσης, επί του Χούμπερτ Χούρκατς.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η κατάσταση του Ράφαελ Ναδάλ, με τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο. Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, πήρε ιατρικό τάιμ άουτ στο 2ο σετ του προημιτελικού με τον Χατσάνοφ, έχοντας ενοχλήσεις στο γόνατο, κάτι που δυσκόλεψε την κίνησή του μέσα στο court.

“Φυσικά και ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος για αύριο, όμως δεν μπορώ να εγγυηθώ πως θα ξυπνήσω το πρωί” είπε ο Ράφαελ Ναδάλ λίγο μετά τη δύσκολη νίκη επί του Ρώσου.

Την ευκαιρία να βρεθούν σε έναν τελικό Masters, θα έχουν οι Μίλος Ράονιτς και Ντόμινικ Τιμ που θα αναμετρηθούν για 3η φορά στην καριέρα τους. Ο πανύψηλος Καναδός με το φοβερό σερβίς, έχει κερδίσει στα δύο προηγούμενα ραντεβού κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ ο οποίος, μετά από ένα ισχυρό ντεφορμάρισμα, δείχνει να ξαναβρίσκει τα πατήματά του.

“Δεν πρέπει να δώσεις χώρο στον Ντόμινικ. Μπορεί να κάνει πολλά καλά πράγματα στο court. Αν του δώσεις χρόνο, θα σε τρέξει πολύ. Είναι σημαντικό να είμαι συγκεντρωμένος από τον πρώτο πόντο και να ψάχνω τα χτυπήματά μου από νωρίς στα ράλι” είπε ο Ράονιτς.

Από την πλευρά του, ο 25χρονος Αυστριακός Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, δήλωσε σχετικά: “Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος γιατί είναι εξίσου καλός και από τη βασική γραμμή και κινείται πολύ καλά στο χώρο. Θα υπάρχουν games που δεν θα έχω καμία ευκαιρία στο σερβίς του, όμως όταν έρθουν οι ευκαιρίες πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος”

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Μεγάλη ημέρα στο Indian Wells – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα