Η τελευταία νίκη του Ναδάλ σε FEDAL – VIDEO

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά η τελευταία νίκη του Ράφα Ναδάλ επί του Ρότζερ Φέντερερ ήταν πριν πέντε χρόνια

“Ο 27χρονος Ισπανός, σημείωσε την 23η νίκη του κόντρα στον Ελβετό Βασιλιά σε σύνολο 33 αγώνων και πήρε θριμβευτική πρόκριση στον τελικό του πρώτου Grand Slam της σεζόν, εκεί όπου θα βρεθεί για 3η φορά και θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον 2ο τίτλο του στη Μελβούρνη και 14ο Major συνολικά της λαμπρής καριέρας του.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά

από ένα νευρικό και σκληρό ματς, επιβλήθηκε με 7-6(4), 6-3, 6-3 του Φέντερερ και την Κυριακή θα προσπαθήσει να πετύχει την 13η συνεχόμενη νίκη του (12-0), σε ισάριθμα παιχνίδια, κόντρα στον πρωτάρη σε τελικό Grand Slam, Στάνισλας Βαβρίνκα!”

Copy paste από το άρθρο του Tennis24 στις 24 Ιανουαρίου 2014, λίγες μόλις στιγμές μετά την τελευταία νίκη του Ράφαελ Ναδάλ επί του Ρότζερ Φέντερερ!

Έκτοτε, ο Ελβετός μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες επί του αιώνιου αντιπάλου του, βελτιώνοντας κατά πολύ το σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Πλέον, ο Ράφα προηγείται 23-15 του Φέντερερ και στον σημερινό τους ημιτελικό στο Indian Wells, στην 39η συνάντησή τους στο tour, θα χρειαστεί να ξεπεράσει και το (μόνιμο) πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο για να επιστρέψει στις νίκες επί του βασικού του αντίζηλου.

The post Η τελευταία νίκη του Ναδάλ σε FEDAL – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα