Κέρβερος στον τελικό – VIDEO

Αντζελίκ Κέρμπερ και Μπιάνκα Αντρέσκου θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο BNP Paribas Open

Η Αντζελίκ Κέρμπερ σταμάτησε τη ξέφρενη πορεία της Μπελίντα Μπένσιτς στο WTA Tour τις τελευταίες εβδομάδες και σφράγισε το δεύτερο, χρονικά, εισιτήριο για τον τελικό του Indian Wells.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, έπιασε πολύ καλή απόδοση και επιβλήθηκε με 6-4, 6-2 της υπερφορμαρισμένης Μπένσιτς η οποία προερχόταν από 12 σερί νίκες στο tour!

Ήταν

η δεύτερη νίκη της Γερμανίδας κόντρα στη Μπένσιτς, σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων, με την Κέρμπερ να παίρνει για πρώτη φορά την πρόκριση στον τελικό του Premier Mandatory τουρνουά στην Καλιφορνέζικη έρημο.

“Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στην Μπελίντα. Παίζει εξαιρετικά τις τελευταίες εβδομάδες. Προσπαθούσα να μείνω συγκεντρωμένη στο παιχνίδι μου και μόλις έβρισκα ευκαιρία να επιτεθώ. Είμαι χαρούμενη που επιτέλους κατάφερα να προκριθώ στον τελικό εδώ” είπε μέσα απ’το court η 31χρονη από τη Βρέμη.

.@AngeliqueKerber moves into her first Premier Mandatory final!

Downs Bencic, 6-4, 6-2 at the @BNPPARIBASOPEN! pic.twitter.com/fziyGWDvxI

WTA (@WTA) March 16, 2019

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η τρεις φορές πρωταθλήτρια σε Grand Slam, Αντζελίκ Κέρμπερ θα αγωνιστεί στον πρώτο της Premier Mandatory τελικό της καριέρας της!

Απέναντί της θα βρεθεί η μέχρι τώρα αποκάλυψη της φετινής σεζόν στη WTA, η 18χρονη Μπιάνκα Αντρέσκου που απέκλεισε την Ελίνα Σβιτολίνα στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Το Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-3, 2-6, 6-4 της Ουκρανής και θα αγωνιστεί στο δεύτερο και σημαντικότερο τελικό της καριέρας της, διεκδικώντας τον πρώτο της WTA τίτλο!

Η Αντρέσκου είναι η πρώτη wild card που φτάνει στον τελικό του Indian Wells και σημείωσε την δεύτερη Top10 νίκη της στη σεζόν, μετά από αυτή επί της Καρολίν Βοζνιάκι στο Όκλαντ.

“Τρέμω αυτή τη στιγμή. Είναι απίστευτο, πραγματικά μένω άφωνη” είπε η Καναδέζα, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σβιτολίνα.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h)

The post Κέρβερος στον τελικό – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα