Με παπούτσια της ελβετικής On πλέον ο “Βασιλιάς”! – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ επισημοποίησε μέσω twitter την αρχή της συνεργασίας του με την ανερχόμενη ελβετική εταιρεία παπουτσιών On, εγκαινιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο στην επενδυτική του δραστηριότητα!

Τον είχαμε συνδέσει, για πάνω από 20 χρόνια, να φορά ρούχα και παπούτσια του κολοσσού της NIKE.

Η αρχή έγινε το 2018 όταν και ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εταιρεία

και την έναρξη της συνεργασίας του, όσον αφορά στον ρουχισμό του, με τον ιαπωνικό κολοσσό της UNIQLO με συνολικές απολαβές 100 εκ. δολαρίων στο βάθος δεκαετίας.

Ο Ρότζερ εξακολουθούσε να φοράει παπούτσια της NIKE μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν αν και η συνεργασία του είχε τυπικά λήξει, ωστόσο, αυτό αναμένεται να αλλάξει από τις αρχές του 2020 με την On να καλύπτει πλέον τον Φέντερερ σε αυτό το κομμάτι.

Η On είναι μια σχετικά καινούρια εταιρεία στο χώρο του παπουτσιού τρεξίματος και έχει γίνει γνωστή για τα πολύ ιδιαίτερα σχέδια στα sneakers που λανσάρει.

Ο ίδιος ο Φέντερερ εξηγεί την πρώτη του επαφή με την εν λόγω εταιρεία.

“Ήταν αδύνατον να τα αγνοήσεις στην Ελβετία γιατί, πολύ απλά, τα φορούσαν όλοι! Άνθρωποι στον δρόμο, οι φίλοι μου, η γυναίκα μου. Στην αρχή μου φάνηκαν κάπως παράξενα αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι μου αρέσουν πολύ τα σχέδια!”.

Η συνεργασία επισημοποιήθηκε μετά από ένα επαγγελματικό δείπνο με τους ιδρυτές της εταιρείας που έδωσαν και την πρώτη αποστολή στον “Βασιλιά”, να τρέξει στους δρόμους της Νέας Υόρκης με το νέο του παπούτσι!

It’s ON So excited to be a part of the family #GameON @on_running #ad https://t.co/QJ2IAaA00q

Roger Federer (@rogerfederer) November 26, 2019

Προφανώς, η εταιρεία, με τη συνεργασία με τον Φέντερερ κάνει στροφή και στο κομμάτι των παπουτσιών του τένις και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τι θα παρουσιάσει τους επόμενους μήνες!

Ο Φέντερερ δεν συνεργάζεται απλά με την On αλλά είναι και επενδυτής στην προσπάθεια αυτή ενώ θα προσθέσει πολλές “πινελιές” στο κομμάτι του σχεδιασμού από την άπλετη εμπειρία που έχει σε αυτό το κομμάτι από τα χρόνια συνεργασίας του με τη Nike.

Κώστας Αϊτάκης

The post Με παπούτσια της ελβετικής On πλέον ο “Βασιλιάς”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα