Φέντερερ: “Προβάδισμα Ναδάλ έναντι Τζόκοβιτς στη λίστα του GOAT”

Ο Ρότζερ Φέντερερ σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τη σύγκριση των κορυφαίων του αθλήματος και χαρακτήρισε τον Ράφαελ Ναδάλ ανώτερο από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στη λίστα για του GOAT…

Πολύς ντόρος γίνεται για το αν ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Ράφαελ Ναδάλ ή Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών στο τένις, ή τουλάχιστον, ποιος θα είναι ο κορυφαίος εξ’ αυτών, όταν και οι τρεις εγκαταλείψουν το άθλημα.

Μιλώντας σε μέσο του Μεξικού, ο 38χρονος Ελβετός ρωτήθηκε για την άποψή του σε αυτή τη σύγκριση του GOAT,

χαρακτηρίζοντας λίγο ανώτερο τον Ράφαελ Ναδάλ, έναντι του Νόλε. Φυσικά, δεν θέλησε να μιλήσει για τον εαυτό του.

Αναλυτικά όσα είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη:

“Για τον εαυτό μου, είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος, που συνεχίζω να αγωνίζομαι και θεωρούμαι εκ των κορυφαίων όλων των εποχών. Ξέρω πόσους πολλούς φιλάθλους έχω στο πλευρό μου και γι’ αυτό ήρθα στο Μεξικό, για να τους ευχαριστήσω.

Όσον αφορά για τον κορυφαίο όλων, είναι μια πολύ διασκεδαστική σύγκριση. Υπάρχουν διαφορετικές γνώμες κι αυτό είναι ωραίο. Οι τρεις μας όμως, έχουμε διαφορετικές καριέρες. Διαφορετικά επιτεύγματα.

Αυτή τη στιγμή, σίγουρα ο Ράφα έχει ένα προβάδισμα έναντι του Νόβακ. Αυτά που κάνει στοπ Γαλλικό Όπεν, είναι εξωπραγματικά Γι’ αυτό και τον θεωρώ ανώτερο του Νόλε, σε αυτή τη σύγκριση”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Φέντερερ: “Προβάδισμα Ναδάλ έναντι Τζόκοβιτς στη λίστα του GOAT” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα