Έτοιμος για την ολική επιστροφή

Ένα χρόνο μετά το σοβαρό τραυματισμό του, ο Άντι Μάρει είναι έτοιμος να επιστρέψει χωρίς να σκέφτεται το πρόβλημα στο ισχίο

To πρώην Νο1 και νυν Νο126 της παγκόσμιας κατάταξης, Άντι Μάρει, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι επιτέλους μπορεί να παίξει τένις χωρίς να ανησυχεί για το πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο που λίγο έλειψε να τερματίσει την καριέρα του.

Ο 32χρονος Σκωτσέζος, προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν και είπε ότι το Australian Open θα είναι το

μεγαλύτερο τεστ για την εξέλιξη της πορείας του.

Ο Μάρει αντιμετώπιζε πρόβλημα στο ισχίο από το 2018 και μετά τον αποκλεισμό του στον 1ο γύρο του Australian Open 2019 απ’τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ, αποκάλυψε ότι αυτός ο τραυματισμός ίσως αποτελέσει την αιτία που θα ολοκληρώσει πρόωρα την καριέρα του.

Μετά από επιτυχημένη επέμβαση και εφτάμηνη απουσία από το tour, ο Sir Andy επέστρεψε τον περασμένο Αύγουστο ενώ τον Οκτώβρη κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά της Αμβέρσας, με νίκη επί του Βαβρίνκα στον τελικό.

Έπαιξε σε μόλις ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια των τελικών του Davis Cup στη Μαδρίτη, λόγω προβλήματος στον προσαγωγή και πλέον στοχεύει να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να είναι έτοιμος για το πρώτο Grand Slam του 2020, στη Μελβούρνη (20 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου).

“Ξέρω, πλέον, ότι μπορώ να αγωνιστώ σε παιχνίδια best-of-five, χωρίς να ανησυχώ για το ισχίο. Έπαιξα σε παιχνίδια των τριών σετ τα οποία ήταν δύσκολα και κλειστά, όμως στα best-of-five υπάρχει μια έξτρα καταπόνηση και θα ανακαλύψω στην Αυστραλία αν μπορώ να αντέξω. Στην αρχή, σκεφτόμουν το ισχίο σε κάθε μου κίνηση στο court και ήταν δύσκολο να αγωνιστώ. Τώρα, όμως, δεν το σκέφτομαι καθόλου όταν παίζω” είπε ο Μάρει στην παρουσίαση του ντοκιμαντέρ που πρόκειται να βγει, για την μεγάλη περιπέτεια που έζησε το 2019.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής σε Grand Slam, θα αγωνιστεί στο νέο τουρνουά της ATP στις αρχές της χρονιάς, το ATP Cup που ξεκινάει στις 03 Ιανουαρίου.

Για τις προοπτικές του στο Major της Μελβούρνης, ο Μάρει είπε: “Δεν ξέρω πως θα είμαι. Δεν περιμένω να κερδίσω το Australian Open αλλά επιτυχία για μένα θα είναι να μπορώ να παίξω αγώνες των 5 σετ και να μην έχω θέμα με το ισχίο μου”

Raw. Emotional. Inspiring.

It’s @andy_murray like you’ve never seen him before.

Resurfacing. Coming to #PrimeVideo on Friday 29 November. pic.twitter.com/cVWVRSE9DD

Amazon Prime Video Sport (@primevideosport) November 25, 2019

The post Έτοιμος για την ολική επιστροφή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα