Μάρεϊ: “Μου αρέσουν οι συνθήκες, νιώθω καλά”

Σε αντίθεση με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τις συνθήκες που επικρατούν στο Τόκιο και δυσχεραίνουν τις προσπάθειες των αθλητών, ο Άντι Μάρεϊ στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς διπλών που έδωσε το Σάββατο, αναφέρθηκε στις… βολικές για τον ίδιο συνθήκες κάτω από τις οποίες παίζονται οι αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο δυο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στο μονό ανδρών, πέτυχε σπουδαία νίκη με παρτενέρ τον Τζο Σαλίσμπουρι, καθώς επικράτησαν στον 1ο γύρο του διπλού, των Πιέρ Ιγ Ερμπέρ και Νικολά Μαού.

Μετά το ματς, ο κορυφαίος Βρετανός μίλησε

για το ντεμπούτο του στο μονό που θα γίνει το πρωί της Κυριακής, κόντρα στον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, και τόνισε πως οι συνθήκες στο Τόκιο, του ταιριάζουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Μου αρέσουν πολύ οι συνθήκες, όσον αφορά το πως χτυπάει η μπάλα στο court και το πως παίζονται οι αγώνες.

Σίγουρα, δεν θα έχω εύκολο ματς κόντρα στον Φίλιξ, όμως έχω κάνει καλές προπονήσεις και έχω παίξει μερικά εξαιρετικά practice sets. Η νίκη στο διπλό, μου έδωσε επιπλέον αυτοπεποίθηση.

Αν δείξω την ίδια συμπεριφορά και στο ματς με τον Φίλιξ, προετοιμαστώ κατάλληλα και σκεφτώ τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο, έχω καλές ελπίδες να προκριθώ στον 2ο γύρο.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα το παλέψω”.

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

The post Μάρεϊ: “Μου αρέσουν οι συνθήκες, νιώθω καλά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα