Σάκκαρη: “Κάθε αγώνας θα είναι μια μάχη”

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε μετά από την παρθενική της νίκη σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κόντρα στην πολύ καλή της, την Εσθονή Ανέτ Κόνταβεϊτ μετά από ένα συναρπαστικό 1ο set στο οποίο η Σάκκαρη υποχρεώθηκε να γυρίσει από 2-5 σβήνοντας παράλληλα κι ένα set-point. 

Η Ελληνίδα τενίστρια που την Κυριακή (25/7) θα κλείσει τα 25 χρόνια ζωής, εκτός από

το αγωνιστικό κομμάτι μίλησε και για τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Τόκιο αυτές τις ημέρες. 

“Νομίζω ότι ήταν η πιο δύσκολος αγώνας για 1ο γύρο που θα μπορούσα να έχω.”, δήλωσε η Νο19 του κόσμου. “Η Ανέτ είναι μια εξαιρετική παίκτρια. Έχουμε παίξει πολλές φορές στο παρελθόν. Όταν είδα την κλήρωση, ήξερα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο.”

“Πιστεύω ότι έπαιξα καλά μετά το 5-2. Πήρα πολλές μπάλες και στο τέλος όλα λειτούργησαν καλά. Μου αρέσει πολύ να παίζω σε αυτές τις συνθήκες”, τόνισε η Σάκκαρη εξηγώντας τους λόγους. 

“Είναι υπέροχο να παίζεις σε αυτές τις συνθήκες. Μεγάλωσα παίζοντας στη ζέστη, ίσως σε όχι τόση υγρασία, αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα και μου αρέσει αυτό.”

“Κατανοώ τις δυσκολίες των άλλων αθλητριών. Κι εμένα αν με έβαζε κανείς να παίξω με -20 βαθμούς θα είχα πρόβλημα. Είναι διαφορετικές συνθήκες για όλους. Η Κόνταβεϊτ είναι από τη Β. Ευρώπη και είναι φυσιολογικό ότι θα ένιωθε περισσότερες δυσκολίες στη ζέστη.”

Η ημιφιναλίστ του Roland Garros, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στο 1ο set, ωστόσο έδειξε ικανοποιημένη από το γεγονός ότι ξεκίνησε με μια δύσκολη αναμέτρηση. 

“Είναι πολύ καλό να ξεκινάς με έναν δύσκολο αγώνα από την αρχή του τουρνουά. Είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι εδώ βρίσκονται οι καλύτεροι του κόσμου, ειδικά στο ταμπλό των γυναικών, στο οποίο δεν είχαμε πολλές απουσίες. Κάθε αγώνας θα είναι μια μάχη, αλλά είμαι έτοιμη γι αυτό.”

Επόμενος αντίπαλος για την Σάκακρη θα είναι η Σέρβα και Νο90 του κόσμου, Νίνα Στογιάνοβιτς, η οποία επικράτησε της Γιαπωνέζας Νάο Χιμπίνο στα 2 sets.

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Σάκκαρη: “Κάθε αγώνας θα είναι μια μάχη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα