Αποσύρθηκαν από το Τορόντο Τζόκοβιτς και Τιμ

Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντόμινικ Τιμ, Σταν Βάβρινκα και Νταβίντ Γκοφάν, δεν θα συμμετάσχουν στο φετινό Rogers Cup (9-15/8), όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές την Παρασκευή (24/7). 

“Θα ήταν φανταστικό να είχαμε εδώ φέτος τον Νόβακ Τζόκοβιτς”, δήλωσε ο διευθυντής του τουρνουά, Καρλ Χέιλ. “Ωστόσο, μετά από τη μεγάλη πορεία που έχει κάνει τη φετινή σεζόν φτάνοντας τα 20 Grand Slam στο Wimbledon,

αλλά και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, κατανοούμε την απόφασή του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το υπόλοιπο της σεζόν.”.

Εκτός από τον Τζόκοβιτς, ο Τιμ συνεχίζει την αποθεραπεία μετά από τον τραυματισμό του στον δεξί καρπό στο τουρνουά της Μαγιόρκα πριν από περίπου ένα μήνα.

Ο Βέλγος Νταβίντ Γκοφάν συνεχίζει επίσης να βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής έπειτα από τον τραυματισμό στον αστράγαλο, στο τουρνουά του Χάλε, ενώ ο Σταν Βάβρινκα παλεύει να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από την 2η επέμβαση της σεζόν, που έκανε πριν από ένα μήνα.

“Είναι πολύ κρίμα που Ντόμινικ, Νταβίντ και Σταν θα χάσουν το τουρνουά φέτος. Ας ελπίσουμε ότι όλοι θα επιστρέψουν στο Τορόντο”, συμπλήρωσε ο Χέιλ.

Θυμίζουμε ότι τη συμμετοχή του έχει ήδη επιβεβαιώσει ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος μετά από το 500άρι της Ουάσιγκτον θα αγωνιστεί στο 1000άρι του Τορόντο και από εκεί στο Σινσινάτι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το US Open

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα ανέβει στο Νο1 του ταμπλό, ο Ράφα Ναδάλ θα τοποθετηθεί στο Νο2, ενώ στο Νο3 θα βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Αποσύρθηκαν από το Τορόντο Τζόκοβιτς και Τιμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα