Για τον 2ο σερί του τίτλο ο Ρουντ (vids)

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Κάσπερ Ρουντ, που το Σάββατο προκρίθηκε στον 2ο συνεχόμενο τελικό του σε ΑΤΡ διοργάνωση, κερδίζοντας τον Βιτ Κοπρίβα, στο Γκστάαντ της Ελβετίας.

Ο 22χρονος Νορβηγός πέτυχε την 7η σερί νίκη του στο χώμα και μετά τον τίτλο που κατέκτησε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μπάσταντ της Σουηδίας, βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το τρόπαιο και στο Swiss Open.

Το Σάββατο, επικράτησε με 6-3, 6-0 της μεγάλης έκπληξης του τουρνουά, Βιτ Κοπρίβα (Νο249) και θα διεκδικήσει τον 3ο ΑΤΡ

τίτλο της καριέρας του, κόντρα στον Γάλλο, Ούγκο Γκαστόν.

Masterful @CasperRuud98 claims his 23rd win on clay this year, winning 6-3 6-0 against Kopriva and getting through to the final in Gstaad!@SwissOpenGstaad pic.twitter.com/mydN41TuXT

Tennis TV (@TennisTV) July 24, 2021

Ο Γκαστόν από την πλευρά του, συνεχίζει να γράφει ιστορία με τις εμφανίσεις του στο Γκστάαντ, μιας και από το Νο155 του κόσμου έχει προκριθεί στον παρθενικό τελικό της καριέρας του σε 250αρι τουρνουά.

Μετά από μια ώρα και 50 λεπτά μάχης, ο 20χρονος επικράτησε του Νο7 του ταμπλό, Λάσλο Τζέρε, με 3-6, 6-3, 6-3 και θα δώσει το παρών στον τελικό, έχοντας αποκλείσει στο τουρνουά, τρεις seeded τενίστες.

Πιο συγκεκριμένα, στην πορεία του άφησε εκτός τους Φεντερίκο Ντελμπόνις (Νο5), Κριστιάν Γκαρίν (Νο4) και Λάσλο Τζέρε (Νο7), αφού πρώτα είχε κερδίσει τον Χουάν Μανουέλ Σερούντολο στον 1ο γύρο.

SWISS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Για τον 2ο σερί του τίτλο ο Ρουντ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα