Μάρεϊ: “Ίσως χρειαστώ ξανά επέμβαση”

Η πολύ δύσκολη επέμβαση που έκανε ο Άντι Μάρεϊ στον δεξιό γοφό του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη “περιοχή” ταλαιπωρείται από την παρουσία του στο επαγγελματικό τένις ίσως οδηγήσουν τον 32χρονο τενίστα ξανά στις πόρτες του χειρουργείου.

Δεν σταματάει να ταλαιπωρείται ο Άντι Μάρεϊ από το πρόβλημα στον γοφό που εμφάνισε το 2017 και ουσιαστικά του έχει αλλάξει, αλλά όχι τελειώσει, την καριέρα έκτοτε.

Ο 32χρονος τενίστας, ενώ αρχικά είχε αφήσει κάτι παραπάνω από υπόνοιες ότι μετά το φετινό Wimbledon

θα αποσυρόταν από την ενεργό δράση, τελικά, μετά από χειρουργείο ανάπλασης στον γοφό του, συνεχίζει να παίζει στο τουρ δίχως φυσικά να έχει τα αποτελέσματα του παρελθόντος.

Και μόνο που συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά σε ένα τόσο απαιτητικό σωματικά άθλημα όπως είναι το τένις, είναι μια μεγάλη “νίκη” για τον Sir Άντι ο οποίος, όμως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περάσει ξανά τις πόρτες του χειρουργείο με το ερώτημα να είναι “πότε”.

“Ήξερα από την αρχή το ρίσκο του να παίξω ξανά επαγγελματικό τένις. Η ανάπλαση που έχω κάνει στον γοφό μπορεί ιδανικά να κρατήσει 20 χρόνια. Μετά θα χρειαστώ ολική μεταμόσχευση. Δεν γίνεται ανάπλαση δεύτερη φορά”.

“Αλλά παίζοντας επαγγελματικό τένις, ίσως γίνει το συγκεκριμένο χειρουργείο πολύ νωρίτερα. Και όσο υψηλότερο το επίπεδο που παίζεις, τόσο μεγαλύτερο το ρίσκο. Οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί και μου έχουν πει όλα τα ενδεχόμενα. Παίζω εν γνώση μου με όλα αυτά” ανέφερε με ειλικρίνεια ο Βρετανός σταρ που εν πολλοίς “θυσιάζει” την υγεία του για να κάνει αυτό που αγαπά.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μάρεϊ: “Ίσως χρειαστώ ξανά επέμβαση” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα