Με το δεξί και στο Πεκίνο – VIDEO

5η σερί νίκη στο tour για τη Ναόμι Οσάκα που προκρίθηκε στο 2ο γύρο του China Open, όπως έκανε και η Σιμόνα Χάλεπ

Προερχόμενη από τον τίτλο στο Japan Open, στη γενέτειρά της, η Ναόμι Οσάκα ξεκίνησε δυνατά τις υποχρεώσεις της και στο σπουδαιότερο τουρνουά του Ασιατικού swing, στο Πεκίνο.

Η 21χρονη, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε δύσκολη νίκη με 6-3, 7-6(5) επί της Τζέσικα Πέγκουλα και προκρίθηκε στο 2ο γύρο της Premier Mandatory διοργάνωσης των 8εκ.

δολαρίων, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί στο tour.

To πολύ δυνατό ξεκίνημα της Οσάκα στο ματς, της έδωσε προβάδισμα με 5-1 games και παρά την προσπάθεια της Πέγκουλα, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στα σετ.

Στο δεύτερο σετ, η Γιαπωνέζα δεν εκμεταλλεύτηκε το break στο 11ο game (6-5) και δεν μπόρεσε να σερβίρει για τη νίκη, όμως την ολοκλήρωσε λίγο αργότερα στο tie break, κερδίζοντας τους τρεις τελευταίους πόντους του ματς.

Στο 2ο γύρο του China Open, η Οσάκα περιμένει πιθανότατα την Αντρέα Πέτκοβιτς.

Δια περιπάτου εξασφάλισε την πρόκρισή της στη φάση των “32” η Σιμόνα Χάλεπ η οποία συνέτριψε 6-1, 6-1 τη qualifier, Ρεμπέκα Πέτερσον.

Sound win for @Simona_Halep !

Beats Peterson 6-1, 6-1 to get her Beijing @chinaopen campaign up and running!#ChinaOpen pic.twitter.com/iNFlGntnxe

WTA (@WTA) 29 Σεπτεμβρίου 2019


H Ρουμάνα, Νο6 του ταμπλό και του κόσμου, δεν επηρεάστηκε από τον πρόσφατο τραυματισμό της που την ανάγκασε να εγκαταλείψει το ματς του 3ου γύρου στο Wuhan Open, την προηγούμενη εβδομάδα, κόντρα στην Έλενα Ριμπακίνα.

CHINA OPEN DRAW |  DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

The post Με το δεξί και στο ΠεκίνοVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα