Κατέκτησε την Τσενγκντού μετά από θρίλερ – VIDEO

Ο Πάμπλο Καρένιο είναι ο πρωταθλητής του Chengdu Open 2019. Ο Ισπανός, κέρδισε μετά από σπουδαία μάχη, τον Καζάκο Αλεξάντερ Μπούμπλικ και κατέκτησε τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του σε επίπεδο ΑΤΡ…

Αν και ο Μπούμπλικ προηγήθηκε με σετ και σέρβιρε συνολικά… 32 άσους, ο Καρένιο Μπούστα αναδείχθηκε θριαμβευτής στο φετινό 250αρι τουρνουά της Τσενγκντού.

Ο Ισπανός, στον πρώτο του τελικό μετά από το 2017, έπαιξε καταπληκτικό τένις στις κρίσιμες στιγμές και απέτρεψε τον 22χρονο αντίπαλό του, να

πανηγυρίσει τον παρθενικό του τίτλο σε ΑΤΡ διοργάνωση.

Στο τάι-μπρέικ του τρίτου σετ κρίθηκε ο πρωταθλητής, με τον Μπούστα να έχει καθαρή σκέψη και την κατάλληλη ψυχραιμία στους μεγάλους πόντους, για να φύγει νικητής από το court.

Τελικό σκορ 6-7(5), 6-4, 7-6(3) υπέρ του 28χρονου Ισπανού, που από την Δευτέρα θα δει τον εαυτό του να αναρριχάται στο Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης, κερδίζοντας 24 θέσεις με την πορεία του στην Κίνα.

Αυτός, είναι ο τέταρτος τίτλος του σε ΑΤΡ θεσμό, μετά από αυτούς που κατέκτησε σε Γουίνστον Σάλεμ (2016), Μόσχα (2016) και Εστορίλ (2017).

Αντίθετα, αυτός ήταν ο δεύτερος χαμένος τελικός του Μπούμπλικ, που δεν λέει ακόμη να “σπάσει” το ρόδι, μετρώντας δυο σερί ήττες σε ματς τίτλου. Η πρώτη ήρθε πριν λίγες εβδομάδες στο Νιούπορτ και η δεύτερη, την Κυριακή, στην Τσενγκντού.

Παρ’ όλα αυτά, ο Καζάκος θα κερδίσει 14 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ την Δευτέρα, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του, στο Νο57.

CHENGDU OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κατέκτησε την Τσενγκντού μετά από θρίλερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα