ΑΕΚ – ΠΑΟΚ LIVE

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Η μάχη των δικεφάλων μονοπωλεί το ενδιαφέρον της ημέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετική κατάσταση αλλά χρειάζονται εξίσου ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ΑΕΚ

ΠΑΟΚ θα έχει ένταση, κόσμο, θα θυμίζει ένα μεγάλο παιχνίδι, έστω και στην αρχή του πρωταθλήματος. Κάτι που δε θύμισε το ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός λόγω της έλλειψης κόσμου.

Που θύμισε το ΠΑΟΚΆρης και λόγω κόσμου, αλλά και διακύμανσης. Ο Λιβάια δείχνει αυτή την εποχή περισσότερο απελευθερωμένος από τον Μπίσεσβαρ.

Ο Νίκος Κωστένογλου αποφάσισε να ξεκινήσει στην 11αδα της Ένωσης με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τους Βράνιες-Τσιγκρίνσκι-Μπακάκη στην τριάδα των στόπερ, τον Παουλίνιο δεξί μπακ, τον Λόπες αριστερό μπακ, τον Γαλανόπουλο με τον Κρίστιτσιτς στον άξονα, τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο και τον Λιβάια με τον Αλμπάνη στην επίθεση του 3-5-2.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τελικά έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Ντανιέλε Βέρντε και ο Φρανσίσκο Ζεράλδες. Εκτός είναι και ο Σιμόες όπως αναμενόταν. Στον πάγκο της ΑΕΚ οι: Τσιντώτας, Οικονόμου, Χουλτ, Σιμάο, Γιακουμάκης, Ντέλετιτς, Κλωναρίδης.

Οι 11 του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Μίσιτς, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι. Στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα οι: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ζαμπά, Στοχ, Άκπομ. Εκτός αποστολής είναι οι Μάτος και Πέλκας.

Δείτε το LIVE του ΑΕΚΠΑΟΚ στο Sportime

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΚ – ΠΑΟΚ LIVE appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα