Επιστρέφει το Νο1 του κόσμου

10:03 7/1/2021 - Πηγή: Tennis24

11 μήνες μετά το τελευταίο της τουρνουά στο tour, η Άσλει Μπάρτι ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση, παίρνοντας μέρος σε τουρνουά WTA στη Μελβούρνη, ενόψει του Australian Open στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η 24χρονη Αυστραλέζα, δεν έχει αγωνιστεί στο tour από τον Φεβρουάριο του 2020 στην Ντόχα του Κατάρ και παρά την επανεκκίνηση των τουρνουά το Καλοκαίρι,

αποφάσισε να παραμείνει στην ασφάλεια της Αυστραλίας, συνδυάζοντας προπονήσεις με μπόλικο χρόνο στο σπίτι.

Ηρθε, όμως, η στιγμή όπου οι συμπατριώτες της θα τη δουν και πάλι να αγωνίζεται και μάλιστα στην πατρίδα της καθώς η Μπάρτι θα αγωνιστεί στο WTA 500 τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στη Μελβούρνη 31 Ιανουαρίου με 6 Φεβρουρίου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρώτου Grand Slam της σεζόν στο Melbourne Park (08/02).

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα αποτελέσει το βασικό στάδιο της αγωνιστικής προετοιμασίας των κορυφαίων ονομάτων της WTA καθώς πλην του Νο1 της κατάταξης, στη Μελβούρνη θα αγωνιστούν επίσης οι Σερίνα Γουίλιαμς, το Νο2 του κόσμου Σιμόνα Χάλεπ, η υπερασπίστρια του Australian Open Σοφία Κένιν αλλά και δύο πρώην κάτοχοι του τροπαίου, Ναόμι Οσάκα και Βικτόρια Αζαρένκα.

Για την ακρίβεια, δύο τουρνουά της σειράς WTA 500 θα πραγματοποιηθούν την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα από το Happy Slam με ονομασίες “Gippsland Trophy” και “Yarra Valley Classic”.

Στα WTA 500 τουρνουά της Μελβούρνης, έχει δηλώσει συμμετοχή και η Μαρία Σάκκαρη ενώ το μεγάλο comeback θα πραγματοποιήσει και η πρωταθλήτρια του US Open 2019, Μπιάνκα Αντρέσκου.

Συνολικά, οι 49 από τις 50 κορυφαίες τενίστριες της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, θα πάρουν μέρος στα δύο τουρνουά.

The post Επιστρέφει το Νο1 του κόσμου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα