Κούντλα: “Το κοινό στηρίζει περισσότερο τον Φέντερερ”

14:41 4/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντένις Κούντλα, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική (για τα δεδομένα του) πορεία στο Wimbledon φτάνοντας μέχρι τον 3ο γύρο του τουρνουά για να αποκλειστεί στη συνέχεια από τον Νο1 στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς στα 3 sets. 

Ο Αμερικανός έκανε αναφορά, σε δηλώσεις του, για τη στάση του κοινού στο παιχνίδι με τον Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο να μην έχει μεγάλη στήριξη, ένα γεγονός που το βλέπουμε στα περισσότερα όχι μόνο Grand Slam, αλλά και στα υπόλοιπα τουρνουά στο

Tour. 

“Θεωρώ ότι όλοι σέβονται αυτά που έχει κάνει ο Νόβακ, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να βλέπουν εκπλήξεις. Με τον Φέντερερ είναι διαφορετικά. Το κοινό πάντα τον στηρίζει περισσότερο. Ωστόσο, τον Τζόκοβιτς πραγματικά δεν τον νοιάζει.”

“Είναι αποφασισμένος να κερδίσει και είναι εξαιρετικά καλός σε αυτό. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει λάθος στο κορτ. Το να “χρησιμοποιήσω” το κοινό ήταν μέρος της τακτικής για να προσπαθήσω να τον ενοχλήσω. Έλεγα ότι αν μπορέσω να βάλω τον κόσμο στην εξίσωση, ίσως με βοηθούσε. Ίσως…”

“Γενικά στο κοινό αρέσουν τα αουτσάιντερ και φυσικά αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο τένις, αλλά και σε όλα τα αθλήματα ομαδικά ή ατομικά.”, πρόσθεσε ο 28χρονος. 

The post Κούντλα: “Το κοινό στηρίζει περισσότερο τον Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα