Ροχάμπτον: Στα ημιτελικά του διπλού η Λάκη!

11:50 4/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει την προετοιμασία της για το Wimbledon, όπου θα συμμετάσχει για 1η φορά στην καριέρα της και για 2η σε Grand Slam μετά από το Παρίσι. 

Η 16χρονη βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Ροχάμπτον, συμμετέχοντας στο πολύ δυνατό τουρνουά, στο οποίο κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά του διπλού έχοντας ως παρτενέρ την Σέρβα Λόλα Ραντιβόγιεβιτς. 

Το ελληνοσερβικό δίδυμο, μετά από την

εύκολη επικράτηση απέναντι στις Γερμανίδες Μαρά Γκαθ και Τζούλια Μίντεντορφ, σημείωσε ακόμα δύο νίκες στο super tie-break φτάνοντας στην 4άδα. 

Συγκεκριμένα στον 2ο γύρο Λάκη και Ραντιβίγιεβιτς κέρδισαν τις Σοράνα Σιέρα (Αργεντινή) και Κριστίν Σβέντσεν (Δανία) με 5-7,  7-5, 10-7, ενώ στα προημιτελικά λύγισαν και τις Μπαρμπόρα Πάλκοβα (Τσεχία) και Ράντκα Ζελνίκοβα (Σλοβακία) με 6-0, 4-6, 10-2.

Ένα βήμα πριν από τον τελικό Λάκη και Ραντιβόγιεβιτς θα αγωνιστούν κόντρα στις Νίκολα Μπαρτούνκβα (Τσεχία) και Πέτρα Μαρτσίνκο (Κροατία). 

Σταμάτησε στα προημιτελικά

Η παίκτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου είχε εξαιρετική παρουσία και στα απλά, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο τουρνουά είναι ένα μικρό… Wimbledon καθώς συμμετέχουν όλα τα ονόματα που θα αγωνιστούν και στο All England Club

Η πορεία της Λάκη σταμάτησε στα ημιτελικά, από την Τσέχα Λίντα Κλιμοβίκοβα, παρά το γεγονός ότι η 16χρονη έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα κατακτώντας το 1ο set με 6-1, για να χάσει τα επόμενα 2 με 6-2, 6-4, μένοντας εκτός συνέχειας. 

Βγήκε η αντίπαλος στο Wimbledon 

Η Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Κόλμαν θα είναι η αντίπαλος της Μιχαέλας Λάκη στον 1ο γύρο του Wimbledon, μια αποστολή αρκετά επικίνδυνη, καθώς θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι η Κόλμαν είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη από την Λάκη

Μπορεί τόσο στο τουρνουά προετοιμασίας του Ροχάμπτον να αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο, από την Τσέχα Λούσι Χαβλίκοβα και να γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό στο Roland Garros, από την Ρωσίδα Μαρία Μπονταρένκο, αλλά είναι μια αξιόλογη αντίπαλος. 

Σε περίπτωση πρόκρισης η Λάκη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρηση της Βρετανίδας Κάιλι Μπίλτσεφ με την Σλοβάκα Μπιάνκα Μπεχούλοβα.

DRAW GIRLS’ SINGLES 

The post Ροχάμπτον: Στα ημιτελικά του διπλού η Λάκη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα