Φέντερερ: “Νιώθω ανακουφισμένος” (vid)

22:12 3/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ρότζερ Φέντερ εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον 4ο γύρο του Wimbledon για 18η φορά, σε 22 συμμετοχές, στην καριέρα του λυγίζοντας στα 4 sets τον αξιόμαχο Κάμερον Νόρι μετά από περίπου 2,5 ώρες. 

“Νιώθω ανακουφισμένος, ήταν μια δύσκολη μάχη.”, είπε στη συνέντευξη που έδωσε στο κορτ. “Ήμουν αρκετά κοντά στη νίκη στο 3ο set, αλλά κατάφερε να κρατήσει το service του και στη συνέχεια να κάνει

break στο δικό μου. Συνολικά όμως μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που έπαιξα.”

Η μοναδική ήττα του Φέντερερ από Βρετανό παίκτη ήταν στους προημιτελικούς του 2001, από τον Τιμ Χένμαν, ωστόσο ο Ελβετός κατάφερε να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το μομέντουμ του Νόρι. 

“Εκτιμώ ότι ήμουν εξαιρετικά ήρεμος καθ’ όλη τη διάρκεια το αγώνα, ίσως γι’ αυτό έβγαλα όλα τα συναισθήματά μου στο τέλος. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για μένα γιατί σκέφτηκα ότι πραγματικά έπαιξα πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι, εκτός ίσως από εκείνο το break του Νόρι στο 3ο set.”

“Ο Νόρι με ώθησε να παίξω ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ξέρω ότι μέχρι στιγμής είχε μια πολύ καλή σεζόν. Έπαιξε πολλούς αγώνες και πολλά τουρνουά. Γι αυτό ήμουν εξαιρετικά χαρούμενος που κατάφερα να βρω τρόπους να διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα το 4ο set.”

Ο 39χρονος, ο οποίος μετράει πλέον 104-13 στο Wimbledon, θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Ιταλό Λορέντσο Σονέγκο, τον οποίον είχε κερδίσει στη μοναδική τους συνάντηση, στο Rolland Garros του 2019. 

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Φέντερερ: “Νιώθω ανακουφισμένος” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα