Κύργιος: “Νιώθω μεγάλη απογοήτευση”

13:00 4/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Νικ Κύργιος ήταν ο μεγάλος άτυχος της 6ης ημέρας του Wimbledon, καθώς υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει μετά το τέλος του 2ου set στον αγώνα με τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, λόγω έντονων ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. 

“Όταν σέρβιρα μετά το 4-1 στο 1ο set άρχισα να νιώθω ενοχλήσεις.”, δήλωσε ο Κύργιος, ο οποίος κάλεσε ιατρικό τάιμ-άουτ μετά το τέλος του 7ου game.

“Όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και χειρότερο.”

“Είναι αστείο γιατί σήμερα ξύπνησα νιώθοντας εκπληκτικά. Το σώμα μου ένιωθε καλά. Ήμουν σε εξαιρετική κατάσταση. Στην αρχή του αγώνα έπαιζα απίστευτα. Είχα βρει ρυθμό. Ποτέ δεν είχα νιώσει τόσο άνετα στο γρασίδι. Ήμουν… καυτός, νομίζω ότι του “έσπασα” το service 3 φορές στο 1ο set.”

“Έλεγα ότι αν περάσω σήμερα τον Φίλιξ, θα είχα τρομερή αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσω τον Ζβέρεφ στον 4ο γύρο. Νιώθω μεγάλη απογοήτευση.”

“Είναι πραγματικά τραγικό. Είχα να διασκεδάσω τόσο πολύ σε τουρνουά τένις εδώ και αρκετό καιρό. Με στεναχωρεί αφάνταστα το γεγονός ότι ίσωσε χρειαστεί να πω στην Βίνους ότι δεν μπορώ να παίξω στο διπλό μικτό, λόγω του προβλήματος που έχω.”

“Η αλήθεια είναι ότι θυσίασα πολλά για να έρθω εδώ. Είχα να παίξω αρκετό διάστημα, θα μπορούσα να είχα πάθει μεγαλύτερη ζημιά. Ωστόσο, δεν θα ερχόμουν αν δεν ήξερα ότι μπορούσα να παίξω σε καλό επίπεδο. Στην πραγματικότητα έπαιξα καλύτερα απ’ ό,τι νόμιζα.”

Ο 26χρονος, που έχει ήδη υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, θα παραμείνει για μερικές στο Λονδίνο και μετά θα αποχωρήσει για τις Μπαχάμες για αποκατάσταση και προπόνηση. 

The post Κύργιος: “Νιώθω μεγάλη απογοήτευση” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα