Τσιτσιπάς: “Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου”!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται πως διάγει την καλύτερη φάση της ζωής του τόσο εντός όσο και εκτός του κορτ, όπως εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξη του ακριβώς πριν την έναρξη του Mubadala Championships!

Στα καλύτερά του βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο θριαμβευτικός τρόπος που ολοκλήρωσε τη σεζόν 2019 αλλά και όσα έχουν συμβεί στην προσωπική του ζωή πρόσφατα φαίνεται πως έχουν δώσει “φτερά” στον 21χρονο πρωταθλητή που διάγει την καλύτερη περίοδο της ζωής του όπως ο ίδιος αναφέρει!

“Ζω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου και μαζί μου είναι οι καλύτεροι άνθρωποι που

θα μπορούσα να έχω. Νομίζω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ισορροπία μου και για το μυαλό μου” ανέφερε ο Στέφανος από το Άμπου Ντάμπι όπου βρίσκεται προετοιμαζόμενος για την πρεμιέρα του στο Mubadala την Πέμπτη (κόντρα στον Ρούμπλεφ).

“Καταλαβαίνω ότι η εποχή των Big3 αρχίζει να αλλάζει σιγά-σιγά, οι παλιοί γίνονται μεγαλύτεροι και εμείς δυναμώνουμε. Οπότε, για μένα, ο στόχος για του χρόνου είναι ένα κερδισμένο Slam αλλά αυτό δεν είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου” τόνισε.

“Κάποιοι από τους στόχους μου για του χρόνου είναι: να κερδίσω ένα Slam, να τερματίσω στο Τοπ3, να κερδίσω ένα Masters και να παίξω ξανά στο ATP Finals”.

“Αυτό δηλαδή που χρειάζεται να κάνω είναι το ένα “μίλι” παραπάνω ώστε να προσπεράσω την “παλιά φρουρά” και να κάνω το μεγάλο βήμα για να μπω στο Τοπ3″ συνόψισε ο φιλόδοξος Έλληνας πρωταθλητής.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τσιτσιπάς: “Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου”! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα