Ίσως χάσει το ATP Cup λόγω γέννας

Στις λεπτομέρειες θα κριθεί η συμμετοχή του Φάμπιο Φονίνι στο ATP Cup καθώς έρχεται η κόρη

Προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ο Φάμπιο Φονίνι ανυπομονεί για την έναρξη της νέας χρονιάς και όχι μόνο για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μαζί με τη σύζυγό του και πρώην πρωταθλήτρια του US Open, Φλάβια Πενέτα, περιμένουν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους που υπολογίζεται στις αρχές του νέου

χρόνου.

Έτσι, ο 32χρονος Ιταλός είναι αμφίβολος για τη συμμετοχή του στο νεόφερτο ATP Cup που θα διεξαχθεί 3-13 Ιανουαρίου σε τρεις πόλεις της Αυστραλίας (Μπρισμπέιν, Περθ και Σίδνεϊ).

Η Ιταλία διαθέτει δυνατή ομάδα καθώς πλην του Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, στη διοργάνωση θα αγωνιστεί και το Νο8 του κόσμου, Ματέο Μπερετίνι.

Μιλώντας για τις προοπτικές του Ιταλικού τένις, ο Φονίνι εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος.

“Όλα ξεκίνησαν με την πορεία του Μάρκο Τσεκινάτο στο Γαλλικό Όπεν το 2018. Μετά εγώ κέρδισα το Monte Carlo Masters φέτος και ο Ματέο (Μπερετίνι) έφτασε στα ημιτελικά του US Open και μπήκε στο Top10. Έχουμε επίσης δύο ανερχόμενους τενίστες, τον Γιάνικ Σίνερ και τον Λορένζο Μουσέτι. Το τένις στη χώρα μου, μεγαλώνει” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Φονίνι, έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί και στο Adelaide International, μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα από το Australian Open, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της εγκυμονούσας, Πενέτα.

The post Ίσως χάσει το ATP Cup λόγω γέννας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα