Η ώρα του Στέφανου στη Μαδρίτη

11:42 8/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Τσιτσιπάς, Ναδάλ, Ντελ Πότρο, Βαβρίνκα και το ντέρμπι Φερέρ-Ζβέρεφ στο σημερινό μενού

Λίγες ημέρες μετά τον πρώτο του τίτλο στο χώμα (Εστορίλ), ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη του Mutua Madrid Open αντιμετωπίζοντας στo Arantxa Sanchez τον Αντριάν Μαναρινό (περίπου στις 17:00GR-Cosmote TV)

O 30χρονος Γάλλος, Νο56 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε ηττηθεί στον τελευταίο προκριματικό γύρο απ’τον Μάρτιν Κλίζαν, ωστόσο μπήκε στο κυρίως ταμπλό μετά από απόσυρση του Τζο Βίλφιρντ Τσόνγκα.

Τσιτσιπάς και

Μαναρινό θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στο tour, με τον 20χρονο Έλληνα Νο9 στον κόσμο, να είναι το φαβορί για την πρόκριση στον 3ο γύρο, περιμένοντας εκεί έναν εκ των Βερντάσκο-Κατσάνοφ.

Ο Στέφανος θα αγωνιστεί και στα διπλά όπου με συμπαίκτη τον Ολλανδό, Γουέσλει Κούλχοφ θα αντιμετωπίσουν τους Μέκτιτς/Σκούγκορ

Την πολυαναμενόμενη επιστροφή του θα κάνει στο tour ο Ντελ Πότρο ο οποίος λίγο νωρίτερα, στο ίδιο γήπεδο (15:00GR) θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο στο χώμα, Λάσλο Τζέρε, πρωταθλητή του Rio Open 2019.

Είναι μόλις το δεύτερο τουρνουά για τον Πύργο του Ταντίλ, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο κατά τη διάρκεια του Shanghai Masters, στο κλείσιμο της προηγούμενης σεζόν.

Στο κεντρικό court θα αγωνιστεί ο Ράφαελ Ναδάλ αντιμετωπίζοντας το παιδί θαύμα του παγκοσμίου τένις, Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ (17:00GR-Cosmote TV). Ο Ισπανός που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα τις προηγούμενες ημέρες, δήλωσε έτοιμος για την πρόκληση, δείχνοντας να υπολογίζει ιδιαίτερα στις ικανότητες του 18χρονου Καναδού.

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται να γίνει ανάμεσα στον Νταβίντ Φερέρ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας (22:30GR) στο κεντρικό court.

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h)

The post Η ώρα του Στέφανου στη Μαδρίτη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα