Προσοχή στον Φίλιξ – VIDEO

10:26 8/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ράφα Ναδάλ φαίνεται να υπολογίζει πολύ στις δυνατότητες του Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ

Δειχνοντας να έχει ξεπεράσει την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες, ο Ράφαελ Ναδάλ είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του στο Mutua Madrid Open την Τετάρτη, έχοντας έναν ιδιαίτερα υπολογίσιμο αντίπαλο.

Ο λόγος για τον Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ ο οποίος είναι από τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν, έχοντας ορισμένα σπουδαία αποτελέσματα στο tour όπως τον τελικό στο ATP 500 τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο αλλά και τη συμμετοχή

του στα ημιτελικά του Miami Masters.

Aπό το career high Νο30 της παγκόσμιας κατάταξης, ο 18χρονος Καναδός έχει αρκετές συμμετοχές φέτος στο χώμα και αναμένεται να παίξει χωρίς φόβο και με πάθος απέναντι στο Βασιλιά του χώματος.

Αυτό περιμένει και ο Ράφα…

“Ο Φίλιξ είναι περίπολοκος αντίπαλος. Είναι νέος και έχει παίξει αρκετά ματς φέτος στο χώμα, οπότε θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Λόγω των συνθηκών εδώ και του υψομέτρου, όλα είναι ανοιχτά και ισορροπημένα” είπε ο Ναδάλ στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης.

Ο Ναδάλ πηγαίνει στη Μαδρίτη χωρίς τίτλο στο χώμα, για πρώτη φορά τα τελευταία 15 χρόνια όμως είναι κάτι που δεν τον ανησυχεί.

“Σίγουρα θα ήθελα να είχα μέχρι τώρα τέσσερις τίτλους στο χώμα, αλλά δεν νιώθω πίεση στους ώμους μου. Σωματικά, θα προσπαθήσω για το καλύτερο και θα κοιτάξω να δω την αισιόδοξη πλευρά. Η Βαρκελώνη ήταν θετικό τουρνουά για μένα. Αυτή την εβδομάδα νιώθω ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη. Είμαι στο σωστό δρόμο” πρόσθεσε.

“Παρά τα στομαχικά προβλήματα των προηγούμενων ημερών, είμαι πιο αισιόδοξος τώρα και νιώθω καλύτερα το σώμα μου. Είμαι πολύ καλύτερα απ’ότι πριν από δύο εβδομάδες στο Μόντε Κάρλο”

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP (-2h)

The post Προσοχή στον Φίλιξ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα