Παίκτες ΠΑΟΚ: Δεν το πίστευαν!

11:40 8/5/2019 - Πηγή: Sportime

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για τον τελικό κυπέλλου όμως τις τελευταίες μέρες είναι αλήθεια πως… ταρακουνήθηκαν.

Η είδηση πως η μεγάλη αυτή αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς κόσμος δεν άρεσε καθόλου στους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών, οι οποίοι πέρα από το γεγονός πως θεωρούν άσχημη εικόνα για το ποδόσφαιρο τις άδειες εξέδρες, ήθελαν τους φίλους των Θεσσαλονικέων στο πλευρό τους.

«Ο τελικός θα παιχθεί στο ΟΑΚΑ γιατί είναι το ασφαλέστερο γήπεδο για τους

οπαδούς. Πέντε μέρες πριν τον τελικό, αποφάσισαν να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους. Ούτε ο Κασπάροφ δεν θα μπορούσε να σκεφτεί μια τέτοια πανέξυπνη κίνηση», έγραψε ο Κρέσπο χθες στο Instragram σε ένα ξέσπασμα ενδεικτικό του πώς αντιμετώπισαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Είναι δεδομένοι πως οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, η οποία μπορεί να σημάνει την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ της ιστορίας του Δικεφάλου…

Μετά από την εξέλιξη για τη διεξαγωγή του αγώνα χωρίς κόσμο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα παίξουν και για εκείνους με στόχο το ραντεβού να δοθεί για τα ξημερώματα της Κυριακής στο Λευκό Πύργο.

The post Παίκτες ΠΑΟΚ: Δεν το πίστευαν! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα