Συνεχίζουν δυναμικά Οσάκα-Χάλεπ! – VIDEO

19:10 7/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Ναόμι Οσάκα και Σιμόνα Χάλεπ διπλασίασαν τις νίκες τους στη Μαδρίτη και βρίσκονται, πλέον, δύο ματς μακριά από τον μεταξύ τους blockbuster ημιτελικό!

Με αρκετές δυσκολίες, ειδικά στην περίπτωση της 20χρονης Γιαπωνέζας, νικηφόρα πάντως, συνέχισαν την πορεία τους στη Μαδρίτη οι Ναόμι Οσάκα και Σιμόνα Χάλεπ!

Η Ισπανίδα Σορίμπες-Τόρμο με το ένθερμο ισπανικό κοινό στο πλευρό της δυσκόλεψε για δύο σετ την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο στέλνοντας το ματς σε τρίτο σετ, ωστόσο, εκεί

η Ναόμι ξέσπασε και έκανε ένα αψεγάδιαστο τρίτο σετ κερδίζοντας το με bagel, 7-6(5), 3-6, 6-0, για να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη.

Με δυσκολίες μόνο στο πρώτο στο οποίο έμεινε αρχικά πίσω με 1-3, η Σιμόνα Χάλεπ κέρδισε με 7-5, 6-1 τη φιναλίστ στο Ραμπάτ κόντρα στη Μαρία Σάκκαρη, Γιοχάνα Κόντα, και θα είναι στις “16” της διοργάνωσης κόντρα στη Βικτόρια Κούζμοβα ενώ η Οσάκα αγωνίζεται τώρα με την Αλεξάντρα Σασνόβιτς.

Οι δύο κορυφαίες τενίστριες συναντιούνται στον ημιτελικό γύρο.

Δυστυχώς, η Αντζελίκ Κέρμπερ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα της για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης και απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Πέτρα Μάρτιτς.

Τρίτη, 7/5: 2ος γύρος Madrid Open

Halep (Romania) beat Konta (Great Britain) 7-5 6-1
Osaka (Japan) beat Sorribes-Tormo (Spain) 7-6(5) 3-6 6-0
Sashnovich (Belarus) beat Schmieldova (Slovakia) 6-2 6-2
Martic (Croatia) beat Kerber by walkover

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Συνεχίζουν δυναμικά Οσάκα-Χάλεπ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα