“Ο Ναδάλ θα κερδίζει το Roland Garros μέχρι να γίνει παππούς”

Ο πρώην προπονητής του Ρότζερ Φέντερερ, Πολ Άνακον, μίλησε για την κυριαρχία του Ράφαελ Ναδάλ στο Roland Garros και τόνισε ότι ο Ισπανός μπορεί να κερδίσει το τουρνουά, μέχρι να μην μπορεί να περπατήσει…

Μπορεί να έχει κατακτήσει ήδη 12 Roland Garros στην καριέρα του, όμως σύμφωνα με τον Πολ Άνακον, θα έρθουν ακόμη πολλά περισσότερα.

Ο Ράφαελ Ναδάλ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος

του Major του Παρισιού και μόνο εύκολο δεν θα είναι, να τον εκθρονίσει κάποιος.

Όπως τονίζει άλλωστε στις δηλώσεις του και ο Αμερικανός, πρώην προπονητής του Ρότζερ Φέντερερ, ο Ναδάλ θα κατακτά τον τίτλο στο RG, μέχρι να γίνει παππούς, άρα θα ξεπεράσει και τον Ελβετό “Βασιλιά” στους τίτλους Slam.

Όσα είπε ο 56χρονος προπονητής:

“Δεν βλέπω τον τρόπο, ο Ναδάλ να μην φτάσει τα 20 Grand Slams. Είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει και το επικείμενο Roland Garros, αλλά πιστεύω πως θα είναι το φαβορί για να πάρει τον τίτλο στο Παρίσι, μέχρι και την τελευταία μέρα πριν εγκαταλείψει το τένις.

Συνεχίζει να με εντυπωσιάζει. Πίστευα πριν λίγους μήνες, πως δεν θα μπορέσει να επιτύχει τόσα πολλά. Μέσα στο 2019 όμως με διέψευσε. Δεν σταματάει να κερδίζει και δεν σταματάει να κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στο χώμα.

Μέχρι να γίνει παππούς, θα κερδίζει το Roland Garros. Δεν βρίσκω τον τρόπο να μην το κάνει. Αυτό σημαίνει, πως θα ξεπεράσει κατά πολύ τον Ρότζερ Φέντερερ”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ο Ναδάλ θα κερδίζει το Roland Garros μέχρι να γίνει παππούς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα