Γράμμα στον Άη Βασίλη

Το αυθόρμητο και ανήσυχο γράμμα μιας τενίστριας στον Άη Βασίλη που συγκίνησε το Facebook

Το Ελληνικό τένις αναπτύσσεται γοργά όμως υπάρχει σοβαρό θέμα με τις εγκαταστάσεις, κυρίως στην επαρχία όπου πολλά παιδιά και ενήλικες ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν περισσότερο με το υπέροχο άθλημα του τένις.

Κι αν πιστεύουμε ότι τα γράμματα τα γράφουν μόνο μικρά παιδιά, κάνουμε λάθος.

Μια ανήσυχη Λεριά, έγραψε λοιπόν γράμμα στον Άη Βασίλη και αυτό που του ζητάει είναι να φτιάξει το γήπεδο όπου παίζει η ίδια,

οι φίλοι της και τα παιδιά τους, στο ταλαιπωρημένο νησί της Λέρου.

“#ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ #

Αγαπημένε μου Αη Βασίλη…

Φέτος θέλω να πιστεύω ότι ήμουν καλό κορίτσι. Νομίζω οτι ανταποκρίθηκα στις υποχρεώσεις μου με ωριμότητα…( και καλά….) και με ηρεμία…. ( χορηγοί Lexotanil- Zantak!) Γι αυτό…… θέλω να σε παρακαλέσω πολυυυυυυυυυυύ για ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΉΠΕΔΟ ΤΈΝΙΣ στο νησάκι μας (δες φώτο παρακάτω )!!!

Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό να προσπαθούμε να παίζουμε στο υπάρχον γήπεδο και να αλλάζουν φορά τα μπαλάκια από τις λακκούβες..και να χάνουμε πόντους άδικα. Άσε που κάθε φορά ρισκάρουμε να μη γυρίσει κάνα πόδι. Είναι απλά απαράδεκτο να μην υπάρχει μια τουαλέτα… και να πηγαίνουμε εμείς οι ενήλικες ή τα παιδιά να ψάχνουμε να κάνουμε την ανάγκη μας .. ( κοινώς να κατουρήσουμε ) στα πιο κοντινά μαγαζιά ή σπίτια, φανταστείτε σε περιόδους τουρνουά τι κάνουμε.

Να μην αναφερθώ ότι σε περίπτωση βροχής εθελοντικά σκουπίζουμε το γήπεδο και βγάζουμε τα νερά από τις λακκούβες για να σταθούμε τυχεροί στην προπόνηση.
Επίσης… Παναγιά μαζί μας… Κάθε χρόνο είμαστε όλο και περισσότεροι…. Θέλουμε ελεύθερες ώρες να πάμε να παίξουμε και δυστυχώς δεν υπάρχουν!!!!

Για όλα τα παραπάνω…….θα περιμένω με ανυπομονησία την άφιξη σου!!!!

Όλο το γήπεδο στη διάθεσή σου για τους τάρανδους…
Επίσης… δεν θα έχει γάλα και κουλουράκια… Παστό κολιό…. λέρικο κρασάκι…. τυράκια ντόπια και ότι άλλο τραβάει η όρεξή Σου!!!!!
Σε περιμένουμε

The post Γράμμα στον Άη Βασίλη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα