Ελεύθερος ο Τζόκοβιτς – Την Τρίτη η τελική απόφαση για τη βίζα

Ο υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, δεν θα αποφασίσει την Δευτέρα (10/1) για το αν θα ακυρώσει εκ νέου τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς, κάτι που σημαίνει ότι ο Σέρβος είναι ελεύθερος

Ο Χοκ είχε στη διάθεσή του 4 ώρες για να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα, βάσει νόμου, να κρατήσει υπό περιορισμό τον Σέρβο, ακυρώνοντας και πάλι τη βίζα του, παρά το γεγονός ότι ο Νο1 του κόσμου νωρίτερα είχε δικαιωθεί ασκώντας έφεση, από το ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το υπουργείο Μετανάστευσης

θα συνεδριάσει και πάλι την Τρίτη (11/1) για να πάρει την τελική απόφαση.

Αυτή την ώρα πλήθος υποστηρικτών του 34χρονου βρίσκεται έξω από το γραφείο των δικηγόρων του Τζόκοβιτς με έντονη την αστυνομική παρουσία.

Λίγο νωρίτερα τα σέρβικα ΜΜΕ έκαναν λόγο για σύλληψη του Νόβακ Τζόκοβιτς με πηγές που είχαν από το στενό περιβάλλον του παίκτη, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε, ενώ τα ΜΜΕ της Αυστραλίας το διέψευσαν από την πρώτη στιγμή. 

Breaking: Immigration Minister Alex Hawke will not make decision on whether to cancel Djokovic’s visa tonight. He had four hours to make a decision if they wanted to keep him in detention, but can still exercise personal power to cancel at any time.https://t.co/kfdXkeXbpb

— Anthony Galloway (@Gallo_Ways) January 10, 2022

The post Ελεύθερος ο Τζόκοβιτς – Την Τρίτη η τελική απόφαση για τη βίζα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα