Δίκη Τζόκοβιτς: Υπερέβαλε η Συνοριακή Αρχή

Η δίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται σε εξέλιξη στη Μελβούρνη και ο δικαστής Άντονι Κέλι, φάνηκε πως πήρε το μέρος του Σέρβου στο ξεκίνημα της διαδικασίας.

Αρχικά, ο δικαστής έδωσε διαταγή ώστε ο Νόλε να μεταφερθεί σε νέα τοποθεσία, αποχωρώντας από το Park Hotel όπου είναι ξενοδοχείο καραντίνας με μετανάστες και δεν έχει ούτε τηλεόραση, προκειμένου και ο 34χρονος να είναι σε θέση να παρακολουθήσει τη δική του.

Επίσης ο Άντονι Κέλι, φάνηκε ανήσυχος σχετικά με

τον τρόπο που χειρίστηκαν οι Συνοριακές Αρχές τον Τζόκοβιτς μόλις πάτησε το πόδι του στην Αυστραλία, ανακαλώντας τη visa που του είχαν χορηγήσει, παρ’ότι είχε την ιατρική εξαίρεση στα χέρια του από την Tennis Australia.

“Το θέμα για το οποίο είμαι κάπως ταραγμένος είναι τι άλλο θα μπορούσε να κάνει αυτός ο άνθρωπος;” είπε o Κέλι καθώς οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς αμφισβήτησαν την απόφαση της κυβέρνησης να ανακαλέσει τη βίζα του.

Η δίκη του Τζόκοβιτς μεταδιδόταν σε live stream όμως από ένα σημείο και μετά, η υπηρεσία δεν άντεξε τη μεγάλη φόρτωση και ενδιαφέρον.

Αν και είναι πολύ νωρίς να πουμε κάτι συγκεκριμένο και δεδομένο, στα Αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης υπάρχει η εκτίμηση ότι ο Τζόκοβιτς μπορεί να κερδίσει τη δίκη και να παραμείνει για το Australian Open στη Μελβούρνη.

Ωστόσο, οι δικηγόροι της Αυστραλιανής Κυβέρνησης είναι αποφασισμένοι ακόμα κι αν ο Σέρβος κερδίσει τη δίκη, να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο να τον απελάσουν καθώς δεν θεωρείται εγγυημένη η είσοδος στη χώρα από νοσήσαντες στον κορονοϊό, όπως αναφέρει η ιατρική εξαίρεση της Βικτωριανής Κυβέρνησης και της Tennis Australia.

The post Δίκη Τζόκοβιτς: Υπερέβαλε η Συνοριακή Αρχή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα