Πρώτη νίκη για Μπαντόσα – Αποσύρθηκε η Μπάρτι

Η Πάολα Μπαντόσα που εντυπωσίασε στο κλείσιμο της προηγούμενης χρονιάς, κερδίζοντας το BNP Paribas Open και φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του WTA Finals στη Γουαδαλαχάρα, πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν.

Το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, δυσκολεύτηκε μόνο στο εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης του 1ου γύρου στο Sydney Classic

που ξεκίνησε τη Δευτέρα (10/01) στο Σίδνεϊ, επικρατώντας με 7-6(1), 6-1 της Γέλενα Οσταπένκο για τον 1ο γύρο.

Η Μπαντόσα προερχόταν από την πρόωρη έξοδο στον 1ο γύρο του της Αδελαϊδας από τη Βικτόρια Αζαρένκα και η νίκη επί της Οσταπένκο ήταν βάλσαμο ενόψει του Australian Open στο οποίο έχει μεγάλες βλέψεις.

“Η Γέλενα είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος και ποτέ δεν ξέρεις σε πόσο καλή ημέρα μπορεί να βρεθεί. Είμαι πολύ χαρούμενη με την πρώτη μου νίκη στη χρονιά” είπε η 24χρονη Ισπανίδα, Νο5 του ταμπλό που στο 2ο γύρο περιμένει πιθανότατα την Άιλα Τομλιάνοβιτς.

Up and running in Sydney

@paulabadosa gets the better of Ostapenko to reach the last 16.#SydneyTennisClassic pic.twitter.com/4ckRn4Ustd

wta (@WTA) January 10, 2022

Πολύ δύσκολη νίκη σημείωσε η Πέτρα Κβίτοβα απέναντι στην Αράντχα Ρους, κερδίζοντας την Ολλανδέζα με 3-6, 7-6(4), 7-5. Στη μάχη των δύο αριστερόχειρων, η Τσέχα έσωσε δύο match points της αντιπάλου της στο καθοριστικό σετ και επέστρεψε νικηφόρα στο Σίδνεϊ μετά από μάχη τριών ωρών.

Την πρόκριση στο 2ο γύρο εξασφάλισε και η Ανέτ Κονταβέιτ που έκανε το ντεμπούτο της στο 2022 και επικράτησε 6-3, 6-3 της Ζανγκ Σουάι.

Στο μεταξύ, η Άσλει Μπάρτι απέσυρε τη συμμετοχή της από το Sydney Tennis Classic, θέλοντας να ξεκουραστεί μετά τον τίτλο στην Αδελαϊδα την περασμένη εβδομάδα και να προετοιμαστεί κατάλληλα για το Australian Open που ξεκινάει στη μια εβδομάδα στη Μελβούρνη.

First win of 2022 under her belt

@Petra_Kvitova escapes Rus after saving two match points!#SydneyTennisClassic pic.twitter.com/KSK1ko7zsK

wta (@WTA) January 10, 2022

WTA SYDNEY TENNIS CLASSIC DRAW | OOP (+9h)

The post Πρώτη νίκη για Μπαντόσα – Αποσύρθηκε η Μπάρτι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα