Εκτός Wimbledon και ο Γκοφάν (vid)

Ένας ακόμη παίκτης από το Top 20 θα μείνει εκτός από το 3ο Grand Slam με τον Νταβίντ Γκοφάν να αποσύρει τη συμμετοχή του λόγω τραυματισμού, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ του Βέλγου, Μάρτιν Ρου. 

Θυμίζουμε ότι ο Γκοφάν αποχώρησε από την αναμέτρηση του 1ου γύρου στο τουρνουά του Χάλε κόντρα στον Κορεντίν Μουτέ μετά από τραυματισμό στον αστράγαλο. 

“Ο Νταβίντ αποχώρησε επίσημα

από το Wimbledon, μετά από τον τραυματισμό του που υπέστη στον αστράγαλο στο τουρνουά του Χάλε. Προς το παρόν δεν γνωρίζω το χρόνο που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στα κορτ.”

Goffin with more bad luck. Grass strikes again pic.twitter.com/Bajws1p6jw

Tennis GIFs (@tennis_gifs) June 14, 2021

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο Ρου, ο τραυματισμός του Γκοφάν προκαλεί ανησυχία στην ομάδα του, με τον Νο13 του κόσμου να κάνει περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητά του διαστρέμματος.

“Ο Νταβίντ μου είπε ότι είναι κάτι πιο σοβαρό από ένα διάστρεμμα. Ο αστράγαλος παραμένει πρησμένος και όπως όλα δείχνουν πρέπει να έχουν επηρεαστεί και σύνδεσμοι. Θα κάνει και νέες εξετάσεις και μετά θα ακολουθήσει η αποκατάσταση καθώς θέλει να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου είναι και ο επόμενος στόχος του.”

Η απόσυρση του Γκοφάν από το Wimbledon θα ακολουθήσει αυτή του Ράφα Ναδάλ, ο οποίος ανακοίνωσε παράλληλα ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ την Τετάρτη (17/6) απέσυρε τη συμμετοχή της και η Ναόμι Οσάκα. 

NOVENTI OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Εκτός Wimbledon και ο Γκοφάν (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα